Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

For at tjene en Bachelor of Business Administration (BBA), må man typisk tilmelde sig en fuldtidsstudium på fire år og koncentrere sig om et bestemt område i erhvervslivet eller handel. Generelle kurser vedrørende erhvervslivet fungerer som base af BBA uddannelser.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Det er den største by i Canada og uddannelsessektoren har så meget trivedes i denne by. Mange universiteter og colleges har sat deres centre her for at tjene folket i form af højere uddannelse er berørt. Tilbyder en bekvem miljø for studerende til læring, har byen gennem institutioner som University of Toronto set mange udmærke sig i deres faglige kurser.

Universiteter for bachelorgrad i Canada. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Canada her.

Læs mere

Bachelor Of Business Administration I Ledelse (BBA)

University of Toronto
på universitet Fuldtid 4 år September 2018 Canada Toronto

The University of Toronto Scarborough tilbyder Bachelor of Business Administration (BBA) grad til studerende, der afslutter en af ​​de specialiserede programmer i Management. Vi tilbyder også en Co-operative version af Management Program samt en ikke-Co-op Certificate in Business ... [+]

Bachelor of Business Administration i Management (BBA)

Udformningen af ​​pensum i Management er styret af vores mission, som følger: "Missionen for Institut for Ledelse ved University of Toronto Scarborough er at give vores studerende med den bedste før-faglige bachelor lederuddannelse i Canada. Med særlig vægt på vores co-op-model for uddannelse, ønsker vi at give et sammenhængende sæt læring oplevelser, der samtidig lærer lederevner og udvikler evnen til at tænke analytisk om ledelsesmæssige, økonomiske og samfundsmæssige problemer og muligheder. Vores fakultet beskæftiger sig nationalt og internationalt anerkendt forskning, der fremfører grænserne for viden, tilgodeser vores samfund, og bringer nye indsigter til vores studerende. Vi vil forbedre vores studerendes aktuelle og fremtidige erfaringer ved at opbygge og opretholde tætte forbindelser med private og offentlige organisationer, ved at hjælpe de studerende til at bygge bro mellem uddannelse og beskæftigelse, og ved at yde et fortsat og livlig tilslutning blandt nuværende og tidligere studerende på afdeling. "The University of Toronto Scarborough tilbyder Bachelor of Business Administration (BBA) grad til studerende, der afslutter en af ​​de specialiserede programmer i Management. Vi tilbyder også en Co-operative version af Management Program samt en ikke-Co-op Certificate in Business.... [-]