Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) grad tildeles studerende, der afslutter en fire fuldtidsansatte årig uddannelse studie på et universitet. Emnerne for koncentration undersøgt for denne grad er relateret til en verden af ​​erhvervslivet.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Denne store fransktalende provins i Canada er et valg for mange, især franske indfødte bor i landet, når det kommer til at foretage en videregående uddannelse. Men ikke alle regioner anvender fransk, men det vigtigste videregående uddannelsesinstitution i regionen Université du Quebec, der indskriver tusindvis af lokale studerende årligt.

Universiteter for bachelorgrad i Canada. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Canada her.

Læs mere

Bachelor Of Business Administration (BBA )

HEC Montréal
på universitet Fuldtid 3 - 4 år September 2018 Canada Montreal

HEC Montréal er, hvor det er på: en hands-on pensum, praktik og anden sprogindlæring gøre HEC Montréal BBA programmere din billet til en verden af ​​i morgen. Ikke overraskende, vores studerende og lærere sætte deres præg, uanset hvor de går. [+]

Bachelor of Business Administration (BBA)

HEC Montréal er, hvor det er på: en hands-on pensum, praktik og anden sprogindlæring gøre HEC Montréal BBA programmere din billet til en verden af ​​i morgen. Ikke overraskende, vores studerende og lærere sætte deres præg, uanset hvor de går.

&nbsp

En Flersproget program Fordi mestre mere end ét sprog er blevet nøglen til succes i dagens erhvervsliv, HEC Montréal byder på flere muligheder, herunder en tresproget BBA-en nordamerikansk først!

&nbsp

Et internationalt udsyn Globalisering er en vigtig virkeligheden i dagens verden, så for at hjælpe dig med at nå hjertet af aktionen, HEC Montréal tilbyder internationale stipendier, internationale udvekslingsprogrammer, en campus i udlandet program, andscholarships orientering. ... [-]