Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Canada tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en akademisk præstation skænket dem, der reelt gennemføre omkring tre eller fire års kursusaktiviteter i en given virksomhed-relaterede disciplin. BBA'er ofte øge deres karrieremuligheder og indtjeningspotentiale.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Universiteter for bachelorgrad i Canada. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Canada her.

Læs mere

Bachelor Of Administration

Université du Québec à Rimouski UQAR
på universitet Fuldtid Deltid 18 måneder September 2018 Canada Rimouski Lévis + 2 mere

Bacheloruddannelsen i Business Administration har til formål at give de studerende mulighed for at udvikle deres potentiale og at tilegne sig viden og færdigheder relateret til administrative videnskaber for at kunne bruge deres ekspertise til gavn for små og mellemstore organisationer, private og offentlig, skabe deres forretning eller fortsætte deres uddannelse på postgraduate cykler. [+]

. De fremtidige BBA danner handlere til at besætte strategiske positioner i organisationer udvikler sig. MÅL Bacheloruddannelsen i Business Administration har til formål at give de studerende mulighed for at udvikle deres potentiale og at tilegne sig viden og færdigheder relateret til administrative videnskaber for at kunne bruge deres ekspertise til gavn for små og mellemstore organisationer, private og offentlig, skabe deres forretning eller fortsætte deres uddannelse på postgraduate cykler. Ud over den erhvervede ejer inden for ledelse, programmet har til formål at udvikle ledere, hvis personlige egenskaber og værdier påvirke organisationer og morgendagens samfund. Dette program gør det muligt at erhverve en generel ledelse uddannelse og specialiseret uddannelse, med udmærkelse diplom, i en fusion eller en af ​​følgende stier: iværksætteri; Denne koncentration er designet til folk, der ønsker at: arbejde i organisationer dedikeret til den økonomiske udvikling; overtage en familievirksomhed; starte deres egen virksomhed; generel viden ledelse. corporate finance; Denne koncentration er designet til folk, der ønsker at: blive økonomichef i en virksomhed; blive finansanalytiker i et finansieringsinstitut; blive en portfolio manager. I dette tilfælde vil personen få den professionelle Chartered Financial Analyst (CFA) udpegning udstedt af CFA Institute; tilegne sig viden relateret til analyse af virksomheder og lagre, finansiering, vurdering af rentabiliteten af ​​investeringsprojekter, aktiemarkedet og investeringer. menneskelige ressourcer management; Denne koncentration er designet til folk, der ønsker at: tage på menneskelige ressource management ansvar og samarbejdsrelationer som rådgiver menneskelige ressourcer eller tillidsrepræsentant; pleje, blandt andre, arbejdsmarkedsforhold, uddannelse, sundhed og sikkerhed, bemanding osv.; Kandidater fra denne koncentration har... [-]