$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Erhvervslivet er konstant voksende og skiftende, hvilket gør det til det perfekte industri for dem, der har tjent en Bachelor of Business Administration. Denne type grad giver kandidater med en grundig forståelse af, hvad det kræver at være en leder og sigte efter toppen. Hvad er en BBA i Design? Denne grad består af mange forskellige områder af undersøgelsen, hvilket resulterer i et godt… Læs mere

Erhvervslivet er konstant voksende og skiftende, hvilket gør det til det perfekte industri for dem, der har tjent en Bachelor of Business Administration. Denne type grad giver kandidater med en grundig forståelse af, hvad det kræver at være en leder og sigte efter toppen.

Hvad er en BBA i Design? Denne grad består af mange forskellige områder af undersøgelsen, hvilket resulterer i et godt afrundet skillset, der kan bruges i mange forskellige industrier. Den tre- til fireårige programmer er beregnet til at give kandidater den varierende baggrunden er nødvendig for at bygge bro mellem erhvervslivet og kunst verdener. Mens specifikke krav varierer baseret på den institution, valgte mange programmer kræver de studerende at gennemføre kurser i matematik, marketing, grafisk design, webdesign og reklame.

Der er en enorm vægt på det visuelle i dag 's verden, og en grad i design giver kandidater til at bruge deres kunstneriske færdigheder kombineret med administrativ knowhow.I mange tilfælde er en bachelor 's grad nødvendig for beskæftigelse og kan også resultere i højere løn. En omfattende grad, såsom en BBA i Design, kan vise sig endnu mere værdifuld for arbejdsgiverne.

Omkostningerne i forbindelse med at udfylde et design grad kan variere baseret på flere forskellige faktorer. Institutionen af ​​valg, kan dens placering og den type undervisning alle spille en rolle i, hvor meget undervisning vil koste. Det er bedst at kontakte skolen direkte for præcise omkostningsoverslag.

Ved at tjene en bachelor 's grad i design, mange kandidater ind i arbejdsstyrken som direktører for merchandising, reklame eller markedsføring. Kombinationen af ​​forretning og design giver mulighed for mange kandidater til at finde beskæftigelse i både den offentlige og den private sektor i en bred vifte af erhverv. Nogle endda vælge at være selvstændige.

Enhver interesseret i at fremme deres uddannelse bør overveje online-programmer.Optjening en BBA i Design fra komfort i dit eget hjem er fuldt ud muligt, og det er især praktisk for dem, der ikke er placeret i nærheden af ​​et universitet. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form. 

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
LIM College
New York, USA

I dette praktiske studieprogram, der understreger udviklingen af visuelle og teknologiske færdigheder, dyrker du din kreativitet og kombinerer den med praktisk erhvervskundska ... +

I dette praktiske studieprogram, der understreger udviklingen af visuelle og teknologiske færdigheder, dyrker du din kreativitet og kombinerer den med praktisk erhvervskundskab i både fysiske og digitale rum. -
BBA
Fuldtid
Engelsk
Sep 2022
på universitet