Filter
Erhvervsledelse
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Efter at have modtaget en studentereksamen, mange kandidater vælger at arbejde hen imod en Bachelor of Business Administration eller BBA, at udvide deres karrieremuligheder samt deres langsigtede indtjeningspotentiale. De fleste af disse programmer tager omkring fire år at færdiggøre og involvere tæt undersøgelse af forvaltningen og handel side af en bestemt branche eller område.

Lige hvad er en BBA i Energi? Denne streng grad program er designet til ingeniør-minded studerende med interesse i globale energihensyn og hjælper med at forberede kandidater til en række roller i relation til energi og bæredygtighed. Fælles områder af undersøgelsen i disse programmer omfatter ofte forsyningsselskaber, vindkraft, vandkraft, energi indkøb og udenrigs- og indenrigspolitik og lovgivningsmæssige regler, som de vedrører energi. Studerende får også undervisning og vejledning har til formål at hjælpe dem med at analysere og formidle oplysninger om energipolitik og økonomi.

Kandidater fra Bachelor of Business Administration i Energi-programmer har væsentligt flere karrieremuligheder til rådighed for dem, end dem uden grader eller dem med kun associerede grader. De er også typisk i stand til at gøre betydeligt flere penge end deres mindre uddannede kolleger.

Fordi undervisning omkostninger varierer betydeligt fra BBA i Energi-programmet til den næste, skal eleverne kontakte indlæggelser kontor hver potentiel skole for rettidig undervisningsafgifter satser og relaterede oplysninger.

De, der med held sikre en Bachelor of Business Administration i Energi er forberedt til en række lukrative globale positioner. Mange finde arbejde i statslige organisationer, forsyningsselskaber, regulerende organer eller energi brancheorganisationer og virksomheder. Andre etablere en karriere som specialister public relations, politiske analytikere, compliance specialister eller lobbyister. Nogle kandidater vælger at vende tilbage til skolen for at arbejde hen imod en endnu højere akademisk betegnelse.

Der er interesseret i at høre mere om de muligheder, der eksisterer i hele verden for dem med en interesse i energi bør gennemgå vores database af relaterede kurser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Energistudier

University of Nicosia

Få ekspertise inden for Erhvervsøkonomi og i en af ​​følgende koncentrationer: Energi Olie og Gas Ledelse; Iværksætteri og innovation Finans og økonomi; Human Resource Ma ... [+]

. Varighed (år): 4Kvalifikation tildelt: Bachelor of Business AdministrationKvalifikationer: Bacheloruddannelse (1. cyklus)Undervisningssprog: EngelskStudieform: Heltid eller Deltid. Nogle kurser tilbydes på e-learning basis.Minimum ECTS Credits: 240Profil af programmetFå ekspertise inden for Erhvervsøkonomi og i en af ​​følgende koncentrationer: Energi Olie og Gas Ledelse; Iværksætteri og innovation Finans og økonomi; Human Resource Management; Informationssystemer og sociale medier; Ledelse; Marketing Communications; Offentlig administration; og fast ejendom.Demonstrere kendskab til forretningsprocesser og evne til at vurdere branchens tiltrækningskraft, identificere risici og muligheder for at drive forretning i et globalt miljøVælg og anvende passende kvantitative eller kvalitative metoder til at analysere problemer og udnytte moderne teknologiske og analytiske værktøjer, der er nødvendige for at støtte beslutningstagning i organisationer.Udvikle lederskab og organisatoriske evner til at kommunikere vision, inspirerende medarbejdere og fremme innovation og forandring.Identificere og evaluere etiske spørgsmål og kommunikere berettigede beslutninger til praktiske situationer.Demonstrere færdigheder i kommunikation og udvikle teamwork færdighederAt give de studerende overordnet viden om energi-, olie- og gasforvaltning.At forberede fremtidige juniorkonsulenter og business managers for den nye olieAt udstyre eleverne med teoretisk og praktisk viden, undersøgende og analytiske færdigheder og forståelsen af ​​de forretnings- og ledelsesprocesser, der er nødvendige for at udvikle en karriere i olienKarriereudsigter... [-]
Cypern Nicosia
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk