Filter
Erhvervsledelse
Finland Hämeenlinna Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Finland tilbyder bachelorer programmer.

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en akademisk præstation skænket dem, der reelt gennemføre omkring tre eller fire års kursusaktiviteter i en given virksomhed-relaterede disciplin. BBA'er ofte øge deres karrieremuligheder og indtjeningspotentiale.

Den formel videregående uddannelsessystem Finland er det 7-3-2-2 mønster. Universitetet tager to år i erhvervsmæssig eller teknisk uddannelse og endelig to år pre-videregående uddannelse. Finland har også flere offentlige såvel som private universiteter, der har aktiveret adgang til videregående uddannelse for studerende.

Som hjemsted for en middelalderlig Hame slot, hviler Hämeenlinna i midten af ​​provinsen Hame, hvilket er en historisk region i Finland. Byen har knap 70.000 indbyggere.

Universiteter for bachelorgrad i Finland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Finland her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

HAMK tilbyder en omfattende bachelorgrad i erhvervsøkonomi inden for IKT - arbejder på den praktiske teknologi med et strejf af nutidig forretning. ... [+]

Computer Applications Degree Content

HAMK tilbyder en omfattende bachelorgrad i erhvervsøkonomi inden for IKT - arbejder på den praktiske teknologi med et strejf af nutidig forretning.

Omfanget af bacheloruddannelsen i Erhvervsøkonomi, Computer Applications, er 210 studiepoeng, og den er afsluttet i 3,5 år.

3,5-årigt uddannelsesprogram

Kernekompetencestudierne i Computer applikationer dækker en lang række emner inden for programmering. Du vil lære programmering af sprog og teknikker, der oftest anvendes i dag. Undersøgelser omfatter også f.eks. Brugergrænseflade design, operativsystemer, webudvikling, databaser, cloud operations, software robotics, business og innovation, sandsynlighed og statistik. Herefter vælger du studier efter dine egne interesser og fokuserer fx på forstørret virkelighed, kunstig intelligens eller store data. Det vil også være muligt at vælge profileringsstudier fra andre uddannelser.... [-]

Finland Hämeenlinna Riihimäki Valkeakoski Forssa  + 1 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
42 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Vores kandidatuddannelse i International Business giver studerende en bachelorgrad i Business Administration (BBA) med en rækkevidde på 210 point, som kan gennemføres i 3 ... [+]

HAMK: Videregående uddannelse med en professionel profil

I International Business tror vi på kompetence, tillid og mod!

Når du studerer i HAMK International Business, vil du forberede dig på en fremtid ved at fokusere på de tre hovedpædagogiske søjler:

Førende internationale netværkDynamics of Global MarketsLære ved at gøre

Vores kandidatuddannelse i International Business giver studerende en bachelorgrad i Business Administration (BBA) med en rækkevidde på 210 point, som kan gennemføres i 3,5 år. Graden udfyldes udelukkende på engelsk. Din studievej vil blive opbygget af moduler med fokus på vores tre hovedpædagogiske søjler, hvor fokus er på International Management, Global Markets og Business Development. Vi gennemfører undersøgelser ved at kombinere teori og praksis med en iværksætterisk tankegang.... [-]

Finland Hämeenlinna Riihimäki Valkeakoski Forssa  + 1 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
42 måneder
på universitet
Læs mere på dansk