Filter
Erhvervsledelse
Finland Kajaani Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Finland tilbyder bachelorer programmer.

BBA, som er en forkortelse for Bachelor of Business Administration, er en akademisk grad givet til dem, der reelt gennemføre omkring tre eller fire års streng kursusaktiviteter i en virksomhed eller handel-relaterede disciplin.

Finland, officielt Republikken Finland er et nordisk land beliggende i den Fennoskandiske regionen i det nordlige Europa.

Universiteter for bachelorgrad i Finland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Finland her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Kajaani University of Applied Sciences

Bacheloruddannelsen i International Business på KAMK fokuserer på internationale marketing og digitale miljøer. Find dig business brilliance hos KAMK ! ... [+]

At studere i bachelorgrad i international business giver dig forståelse for de globale spørgsmål og dermed forbereder dig til forskellige forretningsmuligheder. Programmet har til formål at give de studerende de vitale færdigheder, der er nødvendige for at arbejde i ekspertstillinger i små og mellemstore virksomheder involveret i international forretning. Muligheden for at studere sammen med studerende fra forskellige lande og kulturer bygger din tværkulturelle kommunikation og menneskers evner til succes i en moderne erhvervsliv.

Efter afslutningen af ​​de krævede 210 studiepoints inden for tre og et halvt år, bliver kandidater tildelt en bachelor i erhvervsøkonomi. Undervisningssproget i dette program er engelsk. Med personlig studieplanlægning og dedikation er det også muligt at afslutte graden på kortere tid end de officielle 3,5 år.... [-]

Finland Kajaani
August 2020
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk