Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Finland.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Finland tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) grad tildeles studerende, der afslutter en fire fuldtidsansatte årig uddannelse studie på et universitet. Emnerne for koncentration undersøgt for denne grad er relateret til en verden af ​​erhvervslivet.

Finland, officielt Republikken Finland er et nordisk land beliggende i den Fennoskandiske regionen i det nordlige Europa.

Lahti by er hjemsted for Päijänne Tavastia Region, Finland. Det er en bugt by med en befolkning på over 100.000 mennesker. Byen er hjemsted for Lahti University of Applied Science.

Universiteter for bachelorgrad i Finland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Finland her.

Læs mere

Forretningsoplysninger Teknologi (BBA)

Lahti University of Applied Sciences
på universitet August 2018 Finland Lahti

Denne 3,5-årigt program sigter mod at udvikle de studerendes 'viden og færdigheder er nødvendige for at gøre fuld brug af moderne intranet og internet-teknologi i erhvervslivet. [+]

Business Information Technology (BBA)

&nbsp

Denne 3,5-årigt program sigter mod at udvikle de studerendes 'viden og færdigheder er nødvendige for at gøre fuld brug af moderne intranet og internet-teknologi i erhvervslivet. Programmet giver forudsætninger for at designe og implementere informationssystemer ved hjælp af moderne applikationsudvikling metoder og værktøjer. Særlig fokus er placeret på grafisk software og brugergrænseflade design og også om brugen af ​​objektet og komponentteknologier. Undersøgelse muligheder omfatter også business miljø undersøgelser.

&nbsp

Du vil blive grundigt uddannet i IKT og lære at designe og implementere it-applikationer. Desuden programmet omfatter en stor del af business undersøgelser og du vil blive en effektiv kommunikator på engelsk. Den indlæringsmetode er praksis-orienteret.Ud over at studere teori vil du erhverve praktiske færdigheder, der arbejder i tæt kontakt med virksomheder i Lahti-området, som praktikant og i forskellige it-projekter. Mod den endelige etape af dine studier, kan du skrive en afhandling, hvor både din teoretiske viden og praktiske færdigheder kombineres i form af et forskningsprojekt udført for at en sag virksomhed. ... [-]


International Business (BBA)

Lahti University of Applied Sciences
på universitet 7 semestre August 2018 Finland Lahti

Dette tre.5-årigt program sigter på at give de studerende med de kvalifikationer og færdigheder i at arbejde selvstændigt, kreativt og effektivt [+]

International Business (BBA)

Denne 3,5-årigt program sigter på at give de studerende med de kvalifikationer og færdigheder i at arbejde selvstændigt, kreativt og effektivt i stillinger, der kræver ekspertise i international business, ledelse, marketing og logistik. Kandidater vil nemt at tilpasse til at arbejde med mennesker fra forskellige lande, som de er uddannet til at forstå andre forretningsområder kulturer. Den tildelte grad er en Bachelor of Business Administration (BBA).

&nbsp

Undersøgelse muligheder omfatter Business, Information Technology, Management, markedsføring, logistik, Tværkulturelle Studier, e-business, Finance Management.

... [-]