Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Finland.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Finland tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en akademisk præstation skænket dem, der reelt gennemføre omkring tre eller fire års kursusaktiviteter i en given virksomhed-relaterede disciplin. BBA'er ofte øge deres karrieremuligheder og indtjeningspotentiale.

Højere niveau lærde i Finland nemt få adgang til videregående uddannelser på praktisk orienteret polytekniske eller universiteter. Den finske kultur er let at lære, da regeringen har sat et ministerium, der er ansvarlig for at styrke kulturelle, ungdomspolitik, sport og internationalt samarbejde.

Som den mest folkerige by i det nordlige Finland, har Oulu over 100.000 indbyggere. Byen er hjemsted for Oulu University of Applied Sciences, University of Oulu, og en erhvervsskole.

Universiteter for bachelorgrad i Finland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Finland her.

Læs mere

Bachelor Of Business Administration I International Business (BBA)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)
på universitet Fuldtid 42 måneder Finland Oulu

Det Kandidatuddannelsen i International Business er designet til at opfylde kravene i internationalt orienterede små og mellemstore virksomheder. Det er beregnet til både finske og internationale studerende, der ønsker at søge arbejde i den internationale handel og markedsføring.Den programmet tager 3,5 år at fuldføre. Omfanget af graden er 210 ECTS cr. Programmet består af ... [+]

Bachelor of Business Administration i International Business (BBA)

Den Bachelor of Business Administration i International Business (BBA) program i International Business er designet til at opfylde kravene i internationalt orienterede små og mellemstore virksomheder. Det er beregnet til både finske og internationale studerende, der ønsker at søge arbejde i den internationale handel og markedsføring.

Programmet tager 3,5 år at fuldføre. Omfanget af graden er 210 ECTS cr. Programmet består af 60 ECTS cr af grundlæggende studier, 90 ECTS cr af professionelle studier, 30 ECTS cr praktik, 15 ECTS cr af gratis-valg studier og 15 ECTS cr af en bachelor afhandling. Programmet fører til graden af ​​en Bachelor of Business Administration (BBA, på finsk Tradenomi). Undersøgelser omfatter kurser i marketing, international business, forhandlingsevner, ledelse, SAP, sprog og databehandling. ... [-]