Filter
Erhvervsledelse
Finland Oulu Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Finland tilbyder bachelorer programmer.

For at tjene en Bachelor of Business Administration (BBA), må man typisk tilmelde sig en fuldtidsstudium på fire år og koncentrere sig om et bestemt område i erhvervslivet eller handel. Generelle kurser vedrørende erhvervslivet fungerer som base af BBA uddannelser.

Den formel videregående uddannelsessystem Finland er det 7-3-2-2 mønster. Universitetet tager to år i erhvervsmæssig eller teknisk uddannelse og endelig to år pre-videregående uddannelse. Finland har også flere offentlige såvel som private universiteter, der har aktiveret adgang til videregående uddannelse for studerende.

Som den mest folkerige by i det nordlige Finland, har Oulu over 100.000 indbyggere. Byen er hjemsted for Oulu University of Applied Sciences, University of Oulu, og en erhvervsskole.

Universiteter for bachelorgrad i Finland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Finland her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Grad programmet i International Business, eller DIB som vi kalder det, er designet til at opfylde kravene i internationalt orienterede små og mellemstore virksomheder og ... [+]

.

Ansøgning 9.-23. Januar 2019

Undervisning 8000 € / akademisk år

Stipendium til rådighed

Gradprogrammet i International Business eller DIB, som vi kalder det, er beregnet til både finske og internationale studerende, der ønsker at søge interessante karriereveje i innovative internationale forretninger, salg og marketing, ledelse eller iværksætteri.

Programmet lægger vægt på interaktion inden for et multikulturelt læringsmiljø og tilskynder til initiativ, interaktion og innovation. Programmet udvikler elevernes færdigheder til at vurdere forskellene mellem nationale, organisatoriske og erhvervskulturer. Du lærer ved at deltage i forelæsninger og diskussioner, lave gruppearbejder, holde præsentationer, deltage i forskellige projekter og casestudier og besøgende virksomheder. Mange af kurserne leveres i samarbejde med gæstelærere fra udenlandske partneruniversiteter. Det tætte samarbejde med arbejdslivet gør det muligt for eleverne at sætte teori i praksis. Undersøgelser omfatter praktisk træning, som sætter eleverne i stand til at arbejde sammen med arbejdslivet i Finland og i udlandet.... [-]

Finland Oulu
August 2019
Fuldtid
42 måneder
på universitet
Læs mere på dansk