Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Finland.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Finland tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en akademisk præstation skænket dem, der reelt gennemføre omkring tre eller fire års kursusaktiviteter i en given virksomhed-relaterede disciplin. BBA'er ofte øge deres karrieremuligheder og indtjeningspotentiale.

Højere niveau lærde i Finland nemt få adgang til videregående uddannelser på praktisk orienteret polytekniske eller universiteter. Den finske kultur er let at lære, da regeringen har sat et ministerium, der er ansvarlig for at styrke kulturelle, ungdomspolitik, sport og internationalt samarbejde.

Som den mest folkerige by i det nordlige Finland, har Oulu over 100.000 indbyggere. Byen er hjemsted for Oulu University of Applied Sciences, University of Oulu, og en erhvervsskole.

Universiteter for bachelorgrad i Finland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Finland her.

Læs mere

Bachelor I Erhvervsøkonomi I International Virksomhed (bba)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)
på universitet Fuldtid 42 måneder Finland Oulu

Grad programmet i International Business, eller DIB som vi kalder det, er designet til at opfylde kravene i internationalt orienterede små og mellemstore virksomheder og udføres udelukkende på engelsk. Programmet er beregnet til både finske og internationale studerende, der ønsker at søge interessante karriereveje i innovative internationale forretninger, salg og marketing, ledelse eller iværksætteri. [+]

Uddannelsesmæssige og faglige mål

Grad programmet i International Business, eller DIB som vi kalder det, er designet til at opfylde kravene i internationalt orienterede små og mellemstore virksomheder og udføres udelukkende på engelsk. Programmet er beregnet til både finske og internationale studerende, der ønsker at søge interessante karriereveje i innovative internationale forretninger, salg og marketing, ledelse eller iværksætteri.

Ved at fremhæve interaktion inden for et multikulturelt læringsmiljø, der tilskynder til initiativ, interaktion og innovation, vil vokse kandidaternes evne til at vurdere forskellene mellem nationale, organisatoriske og erhvervskulturer.... [-]