Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Finland.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Finland tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en akademisk præstation skænket dem, der reelt gennemføre omkring tre eller fire års kursusaktiviteter i en given virksomhed-relaterede disciplin. BBA'er ofte øge deres karrieremuligheder og indtjeningspotentiale.

Finland, officielt Republikken Finland er et nordisk land beliggende i den Fennoskandiske regionen i det nordlige Europa.

Beliggende i provinsen Lapland, Rovaniemi by er et kommercielt centrum i regionen. Byen har over 60.000 indbyggere. Rovaniemi er hjemsted for Roveniemi University of Applied Sciences og University of Lapland.

Universiteter for bachelorgrad i Finland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Finland her.

Læs mere

BBA I International Business

Lapland University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 42 måneder August 2018 Finland Rovaniemi

I Kandidatuddannelsen i International Business (IB) du vil studere i en international gruppe til at blive en forretning ekspert, der kan arbejde innovativt både globalt og lokalt, og har en iværksætter-lignende tilgang til forretningsudvikling. [+]

BBA i International Business

I Kandidatuddannelsen i International Business (IB) du vil studere i en international gruppe til at blive en forretning ekspert, der kan arbejde innovativt både globalt og lokalt, og har en iværksætter-lignende tilgang til forretningsudvikling. Du vil lære de grundlæggende færdigheder, der er relevante for arbejdet i erhvervslivet som marketing, økonomistyring, selskabsret, erhvervskommunikation og projektplanlægning. Du vil få en mere konkret tilgang til de emner undersøgt i projekter, der gennemføres sammen med lokale virksomheder og organisationer.

I løbet af studiet, vil du lære at genkende de udfordringer, især de små virksomheder, der opererer i de nordlige regioner, og til at finde nye tilgange til udvikling af erhvervslivet. Du vil lære om mulighederne for at etablere en virksomhed af din egen. Du kan forbedre dine internationale kompetencer ved at studere eller gøre din praktik i udlandet.... [-]