Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Forenede Arabiske Emirater.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Forenede Arabiske Emirater tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en akademisk betegnelse skænket Studerende, der fuldføre omkring fire år på fuld tid kursusaktiviteter i en virksomhed og handel-relaterede program. BBA'er er kendt for at øge deres karrieremuligheder.

De Forenede Arabiske Emirater, undertiden blot kaldet Emirates eller UAE er et arabisk land i den sydøstlige del af Den Arabiske Halvø ved den Persiske Golf, der grænser Oman mod øst og Saudi-Arabien mod syd, samt deling søgrænser med Qatar og Iran.

Byen Abu Dhabi rangerer som den næststørste i de Forenede Arabiske Emirater vært for en population af tæt på en million indbyggere. Det har tidligere været rangeret som den rigeste by i verden og består af en unik skyline, der matcher ingen anden. Det har en bred vifte af videregående uddannelsesinstitutioner i.

Universiteter for bachelorgrad i Forenede Arabiske Emirater. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Forenede Arabiske Emirater her.

Læs mere

BBA (Bachelor Of Business Administration) -UK Universitet

Master Education International- DXB/ SHJ
på universitet Deltid 2 år September 2018 Forenede Arabiske Emirater Dubai Sharjah Abu Dhabi + 2 mere

BBA (Bachelor of Business Administration) er en bacheloruddannelse bestående af følgende tre faser med kontakt baseret klasser leveret i UAE kun på fredag'S, som kan være afsluttet i omkring 2,5 år.
Trin 1: Certificate in Business Management (Niveau 4) udstedt af kvalifikationer UK [7-9 måneder]
Trin 2: Diploma i Business Management (Niveau 5) udstedt af kvalifi-UK [7-9 måneder]
Trin 3: Endelig År for BBA (bachelorgrad i Business Administration) udstedt af enten: The University of Northampton eller andre muligheder fra UK (The University of Sunderland / Anglia Ruskin University) eller By Vision University fra Kansas USA. [12 måneder]. [+]

. BBA (bachelorgrad i Business Administration) udstedt af enten: The University of Northampton eller andre muligheder fra UK (The University of Sunderland / Anglia Ruskin University) eller By Vision University fra Kansas USA. [12 måneder]. En kandidat, der har gennemført Niveau 5 Diplom i Business Management kan vælge en hvilken som helst over UK eller USA University indstillinger til top-up til BBA program, enten ved at rejse til UK på University campus eller vælge at fuldføre det via Online-mode gennem universitetet learning portal. Program Sti fra Master Education International BBA (Bachelor of Business Administration) er et under kandidatuddannelse design til at arbejde professionelt, i UAE, som kan være afsluttet ved at deltage i klasser kun om fredagen og i en tidshorisont på 2-2,5 år. Master Education International er et godkendt center til at levere QALIFI_UK Kvalifikationer & er den eksklusive kommercielle udbyder af byen Vision Universitets Degree vej for UAE. Følgende er en oversigt over graden stien. BBA Degree Pathway Trin 1: Certificate in Business Management (Niveau 4) tildeles af kvalifikationer UK * [7-10 måneder)AED9350 samlede studieafgifter, Der betales i månedlige afdrag på AED850. Trin 2: Diploma i Business Management (Niveau 5) udstedt af kvalifi-UK [7-9 måneder] * [7-10 måneder] - AED9350 samlede studieafgifter, der skal betales i mothly rater af AED850. Trin 3: Endelig År for BBA (bachelorgrad i Business Administration) kandidat kan vælge at gå til top-up enten med nogen af ​​de nævnte Akkrediterede universiteter: * Kvalifi - UK er anerkendt som en ordregivende organisation af kvalifikationer regulatorer... [-]