Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Forenede Arabiske Emirater.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Forenede Arabiske Emirater tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en akademisk betegnelse skænket Studerende, der fuldføre omkring fire år på fuld tid kursusaktiviteter i en virksomhed og handel-relaterede program. BBA'er er kendt for at øge deres karrieremuligheder.

De Forenede Arabiske Emirater, undertiden blot kaldet Emirates eller UAE er et arabisk land i den sydøstlige del af Den Arabiske Halvø ved den Persiske Golf, der grænser Oman mod øst og Saudi-Arabien mod syd, samt deling søgrænser med Qatar og Iran.

Byen Abu Dhabi rangerer som den næststørste i de Forenede Arabiske Emirater vært for en population af tæt på en million indbyggere. Det har tidligere været rangeret som den rigeste by i verden og består af en unik skyline, der matcher ingen anden. Det har en bred vifte af videregående uddannelsesinstitutioner i.

Universiteter for bachelorgrad i Forenede Arabiske Emirater. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Forenede Arabiske Emirater her.

Læs mere

BBA (Bachelor Of Business Administration) -UK Universitet

Master Education International- DXB/ SHJ
på universitet Deltid 2 år September 2018 Forenede Arabiske Emirater Dubai Sharjah Abu Dhabi + 2 mere

BBA (Bachelor of Business Administration) er en bacheloruddannelse bestående af følgende tre faser med kontakt baseret klasser leveret i UAE kun på fredag'S, som kan være afsluttet i omkring 2,5 år.
Trin 1: Certificate in Business Management (Niveau 4) udstedt af kvalifikationer UK [7-9 måneder]
Trin 2: Diploma i Business Management (Niveau 5) udstedt af kvalifi-UK [7-9 måneder]
Trin 3: Endelig År for BBA (bachelorgrad i Business Administration) udstedt af enten: The University of Northampton eller andre muligheder fra UK (The University of Sunderland / Anglia Ruskin University) eller By Vision University fra Kansas USA. [12 måneder]. [+]

BBA (Bachelor of Business Administration) udstedt af enten: University of Northampton eller andre muligheder fra Storbritannien (University of Sunderland / Anglia Ruskin University) eller City Vision University fra Kansas USA. [12 måneder]. En kandidat, der har gennemført Level 5 Diploma i Business Management, kan vælge nogen over UK eller USA University muligheder for at supplere BBA program enten ved at rejse til Storbritannien på universitetet campus eller vælge at fuldføre det via Online-tilstand gennem universitetets læringsportal. Programbane, der leveres af Master Education International BBA (Bachelor of Business Administration) er et kandidatuddannelsesprogram til at arbejde professionelt, i UAE, som kan gennemføres ved kun at deltage i klasser på fredage og i en tidsramme på 2-2,5 år. Master Education International er et godkendt center for at levere QALIFI_UK Qualifications & er den eksklusive kommercielle udbyder af City Vision University's Degree-vej til UAE. Følgende er en oversigt over graden stien. BBA-gradsstien Trin 1: Certificate in Business Management (Level 4) tildelt af QUALIFI- UK * [7-10 måneder) AED9350 samlede studiegebyrer , der betales i månedlige afdrag af AED850. Trin 2: Diplom i Erhvervsledelse (niveau 5) uddelt af QUALIFI-UK [7-9 måneder] * [7-10 måneder] - AED9350 samlede studiegebyrer, betales i mothly afdrag af AED850 . Trin 3: Det afsluttende år for BBA (kandidatuddannelsen) kan vælge at gå til top-up enten med et af de nævnte akkrediterede universiteter: * QUALIFI - UK anerkendes som en tildelende organisation af kvalifikationsregulatorerne for England og Wales. Regulatorerne er kontoret for de kvalifikationer og Eksamen Regulator (Ofqual) i England og... [-]