Filter
Erhvervsledelse
Mauritius Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

BBA er en forkortelse for Bachelor of Business Administration, som er en grad fortjent efter omkring fire års intensiv undersøgelse i områder relateret til erhvervslivet og handel. Vis variation blandt BBA programmer kan forventes.

Studerende, der ønsker at arbejde i en verden af ​​handel bør stærkt overveje at tage business studies. Denne faglige program vil hjælpe eleverne med at udvikle færdigheder i medarbejder ledelse, penge forvaltning, marketing, ledelse og forretningsetik.

Mauritius er en ø nation, vil denne afrikanske nation tilbyde dig det bedste øjeblik, mens du studerer på universitetet. Strandene i Mauritius og kystnære liv i landet er bare betagende. Du vil leve en afslappende liv og nyde at studere i enten University of Mauritius eller of Technology.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Forretningsstudier, Mauritius

ESSEC Business School

ESSEC Global BBA: erhverve viden om alle de grundlæggende principper i ledelsen som marketing, økonomi, økonomi, lov og produktiv adfærd. Åbn dine internationale horisont ... [+]

År 1 og 2Du kan vælge, om programmet skal startes på vores ESSEC frankrigskampus, ESSEC Asia-Pacific campus (Singapore) eller ESSEC Afrika-Atlanterhavskampusen (Marokko).

Kurser

Kurser undervises udelukkende på engelsk på Asien-Stillehavs-campus, på fransk på Atlanterhavet-Afrika campus, og på engelsk eller på fransk på campus i Frankrig. De dækker det samme emne med et stærkt fokus på det geografiske miljø.

At erhverve viden i alle ledelsens grundlæggende principper, såsom marketing, økonomi, økonomi, lov, produktiv adfærd mv .;Åbn dine internationale horisonter med kurser om geopolitik, international handel mv.Bliv virkelig flersproget ved at lære 3 sprog: Fransk og engelsk er obligatoriske fremmedsprog for ikke-modersmålspersonale.... [-]
Mauritius Port Louis
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
YKBS LTD

Bachelor of Business Administration er en bacheloruddannelse, der giver et overblik over ledelsespraksis i en national og international sammenhæng. Programmet udvikler en ... [+]

Programbeskrivelse

Bachelor of Business Administration er en bacheloruddannelse, der giver et overblik over ledelsespraksis i en national og international sammenhæng. Programmet udvikler en konceptuel forståelse af ledelsesproblemer, teorier og tilgange til at gøre en karriere i ledelsen.

Kursusarbejdet er designet til at give den studerende viden og færdigheder til at anvende principperne og praksis og ledelse i en reel arbejdskontekst. Et sekundært formål er at tilvejebringe en bekvem og hensigtsmæssig avenue til erhvervsøkonomiske studier og i sidste ende få fuld beskæftigelse for studerende, der kommer direkte ud af skolen.

Mindste varighed

3 år

NQF niveau

National Qualifications Framework Level 7 (360 point)... [-]

Mauritius Vacoas-Phoenix
August 2019
Fuldtid
3 år
Undervisning både online og på universitetet
Læs mere på dansk