close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en bachelorgrad for studerende, der er interesseret i erhvervslivet. Deltagerne tager typisk en lang række generelle business kurser, samt avancerede kurser rettet mod bestemte koncentrationer. Kandidater kan gå videre til interessante karriere med større muligheder for avancement og højere lønninger. Hvad er en BBA i Shipping Management?… Læs mere

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en bachelorgrad for studerende, der er interesseret i erhvervslivet. Deltagerne tager typisk en lang række generelle business kurser, samt avancerede kurser rettet mod bestemte koncentrationer. Kandidater kan gå videre til interessante karriere med større muligheder for avancement og højere lønninger.

Hvad er en BBA i Shipping Management? En BBA i Shipping Management er en specifik business administration program, der fokuserer på shipping og logistik. Det er meningen at skabe en stærk forståelse for forretningspraksis, gode lederevner og en avanceret viden om skibsfarten og dens plads i erhvervslivet. Deltagerne vil sandsynligvis tage kurser i generelle forretningsmæssige emner som regnskab, økonomi, marketing og erhvervsret.De kan også studere emner specifikke for skibsfarten, såsom international handel og søfart, transportlogistik og informationssystemer til logistikstyring.

Der er mange fordele ved at tjene en BBA i Shipping Management. Mange studerende får stærke ledelsesmæssige og kommunikationsevner i løbet af programmet. De kan også have mulighed for lederskab. Disse færdigheder og erfaringer kan være gavnligt i enhver karriere, der er valgt.

Studerende, der beskæftiger sig med de potentielle omkostninger ved et BBA program vil være glade for at erfare, at der er mange muligheder, når forfølger denne type grad. Mens nogle prestigefyldte universiteter er dyre, mange mindre universiteter tilbyder fremragende programmer på en mere beskeden pris.

Med en uddannelse inden for shipping management, kan kandidater går videre til en karriere i shipping og som modtager afdelinger af grossister, fabrikanter, detailhandlere og virksomheder. De kan være ansat af selskaber, som forvalter eller egne skibe.En forsendelse leder kan håndtere opgørelse, lager operationer eller transport af varer. De kan også hjælpe med de skibsfart analyse afdelinger af kommercielle banker, virksomhedskonsulenter og finansielle institutioner. Kandidater kan finde sig selv at arbejde i deres egen nation, i udlandet eller endda internationalt.

Shipping er en dynamisk og mangesidet industri. Studerende interesseret i skibsfarten ledelse vil finde mange velrenommerede programmer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Hong Kong Polytechnic University
Hung Hom, Hongkong

Bachelor of Business Administration (Honours) i International Shipping and Transport Logistics giver en velafrundet forretningsuddannelse sammen med en mulighed for at special ... +

Bachelor of Business Administration (Honours) i International Shipping and Transport Logistics giver en velafrundet forretningsuddannelse sammen med en mulighed for at specialisere sig i international shipping- og logistikstyring. Det gør det muligt for studerende at tilegne sig en bred viden om søtransport og logistik inden for en generel bred ramme for international transport og handel. Programmet fremmer stærke ledelsesfærdigheder inden for områder, herunder kommunikation og præsentation, ledelse og teamwork, problemløsning og effektiv brug af informationsteknologi. Kandidater er udstyret med de nødvendige færdigheder til at forstå og styre maritime organisationer og personale. -
BBA
Fuldtid
4 år
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her