BACHELORSTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en bachelorgrad for studerende, der er interesseret i erhvervslivet. Deltagerne tager typisk en lang række generelle business kurser, samt avancerede kurser rettet mod bestemte koncentrationer. Kandidater kan gå videre til interessante karriere med større muligheder for avancement og højere lønninger.

Hvad er en BBA i Shipping Management? En BBA i Shipping Management er en specifik business administration program, der fokuserer på shipping og logistik. Det er meningen at skabe en stærk forståelse for forretningspraksis, gode lederevner og en avanceret viden om skibsfarten og dens plads i erhvervslivet. Deltagerne vil sandsynligvis tage kurser i generelle forretningsmæssige emner som regnskab, økonomi, marketing og erhvervsret.De kan også studere emner specifikke for skibsfarten, såsom international handel og søfart, transportlogistik og informationssystemer til logistikstyring.

Der er mange fordele ved at tjene en BBA i Shipping Management. Mange studerende får stærke ledelsesmæssige og kommunikationsevner i løbet af programmet. De kan også have mulighed for lederskab. Disse færdigheder og erfaringer kan være gavnligt i enhver karriere, der er valgt.

Studerende, der beskæftiger sig med de potentielle omkostninger ved et BBA program vil være glade for at erfare, at der er mange muligheder, når forfølger denne type grad. Mens nogle prestigefyldte universiteter er dyre, mange mindre universiteter tilbyder fremragende programmer på en mere beskeden pris.

Med en uddannelse inden for shipping management, kan kandidater går videre til en karriere i shipping og som modtager afdelinger af grossister, fabrikanter, detailhandlere og virksomheder. De kan være ansat af selskaber, som forvalter eller egne skibe.En forsendelse leder kan håndtere opgørelse, lager operationer eller transport af varer. De kan også hjælpe med de skibsfart analyse afdelinger af kommercielle banker, virksomhedskonsulenter og finansielle institutioner. Kandidater kan finde sig selv at arbejde i deres egen nation, i udlandet eller endda internationalt.

Shipping er en dynamisk og mangesidet industri. Studerende interesseret i skibsfarten ledelse vil finde mange velrenommerede programmer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

 

2 Resultater i Fragtledelse Filter

Bachelor of Business Administration (Honours) i International Shipping and Transport Logistics

Hong Kong Polytechnic University
BBA
Sep 2021
<
Fuldtid
<
4 år
31 May 2021
Engelsk
på universitet

Bachelor of Business Administration (Honours) i International Shipping and Transport Logistics giver en velafrundet forretningsuddannelse sammen med en mulighed for at special ...

Læs mere

Bachelor of Business Administration (BBA)

BI Norwegian Business School
BBA
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

In this three-year programme, you learn about management principles and practices, market influences, operations, finance and communication, and more.

Læs mere