Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Frankrig.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Frankrig tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en akademisk præstation skænket dem, der reelt gennemføre omkring tre eller fire års kursusaktiviteter i en given virksomhed-relaterede disciplin. BBA'er ofte øge deres karrieremuligheder og indtjeningspotentiale.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Cergy-Pontoise er en by dannet af sammenlægning af to kommuner i Val d'Oise Department, Frankrig. De to er Cergy og Pontoise deraf navnet på byen. Cergy-Pontoise har over 200.000 indbyggere. Det er hjemsted for Cergy-Pontoise University.

Universiteter for bachelorgrad i Frankrig. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Frankrig her.

Læs mere

ESSEC Global BBA Bachelor Of Business Administration

ESSEC Business School
på universitet Fuldtid 4 år September 2018 Frankrig Cergy-Pontoise Paris + 1 mere

ESSEC Global BBA: tilegne sig viden i alle de grundlæggende elementer i ledelsen som marketing, finans, økonomi, jura, produktiv adfærd osv .; Åbn dine internationale horisont med kurser om geopolitik, international handel osv .; [+]

. De første to år For det akademiske år fra september 2017 kan du vælge om du vil starte de første to år af programmet på vores ESSEC Frankrig, ESSEC Asia-Pacific (Singapore), ESSEC Atlantic-Afrika (Marokko) eller ESSEC Afrika-Det Indiske Ocean (Mauritius) universitetsområde! Hvad er endnu bedre, er, at der er mulighed for at blande disse campusser, under dit pensum. Sprog Kurser bliver undervist udelukkende på engelsk på Mauritius og på Asien-Stillehavsområdet campus, udelukkende på fransk på den atlantiske og Afrika campus og på engelsk eller fransk på France campus, og dækker samme emne med et stærkt fokus på den geografiske miljø. Tilegne sig viden i alle de grundlæggende elementer i ledelsen som marketing, finans, økonomi, jura, produktiv adfærd osv .; Åbn dine internationale horisont med kurser om geopolitik, international handel osv .; Bliv virkelig flersprogede ved at lære 3 sprog: fransk og engelsk er obligatoriske fremmedsprog for ikke-indfødte sprogbrugere. erhvervserfaring Udfør sommer praktikophold overalt i verden og få varieret og værdifuld oplevelse for både din personlige og karriereudvikling. en 3-måneders praktik giver dig en ægte første smag af selskabets liv og en operationel erfaring i en junior-niveau position en 1-måneds humanitært eller socialt arbejde projekt giver dig hands-on praktisk erfaring og åbner dig op til nye udfordringer og måde at tænke på IBEA Track International Business Education Alliance "IBEA" er et akademisk program i fælles samarbejde mellem ESSEC og 3 prestigefyldte partner universiteter: University of Mannheim, Tyskland Fundacao Getulio Vargas - Rio de Janeiro, Brasilien University of South Carolina, USA... [-]