Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Frankrig.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Frankrig tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) er en akademisk præstation fremvisning af en elev 's afslutning af forskellige business kurser. I løbet af de fire års studier tager en studerende klasser med hensyn til erhvervslivet, herunder dem, der vedrører en bestemt koncentration.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Universiteter for bachelorgrad i Frankrig. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Frankrig her.

Læs mere

Global Bba

NEOMA Business School
på universitet Fuldtid 4 år September 2018 Frankrig Rouen

Tror du på en karriere, der vil tage dig til de fire hjørner af GLOBE? Så er Global Bachelor i Business Administration for dig! Nøglen til NEOMA BS Global BBA er smidighed! Udvikle faglig fleksibilitet, forretnings- og ledelsesmæssige færdigheder, anvender kritisk analyse, interagere med kolleger og kunder på en passende måde og effektivt tilpasse sig til mange forskellige miljøer. [+]

«ENTREPRENEUR AF DIN EGEN TALENT»

Trin for trin vil du bygge dit faglige projekt lige fra dit første studieår. I løbet af de fire års studier vil din uddannelsesmæssige erfaring være rig og fuld for tilbuddet af programmet omfatter tre vigtige elementer: Agility, alsidighed, beskæftigelsesegnethed.

5 gode grunde til at vælge NEOMA Business School Global BBA

> En praktisk aktivitetsbaseret undervisningsmetode : projekter, simuleringer, seminarer og casestudier.

> Et spor udført helt på engelsk (eller tosprogede) over 150 partneruniversiteter på 5 kontinenter i en semesterperiode på et semester eller et år.

> To valgfrie spor i det sidste år: - Business spor for en øjeblikkelig start på en professionel karriere... [-]