Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Frankrig.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Frankrig tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) grad tildeles studerende, der afslutter en fire fuldtidsansatte årig uddannelse studie på et universitet. Emnerne for koncentration undersøgt for denne grad er relateret til en verden af ​​erhvervslivet.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Hvilende på bredden af ​​Seinen i det nordlige Frankrig er Rouen. Det er hovedstaden i øvre Normandiet. Det er hjem mere end 100.000 indbyggere. Byen er hjemsted for University of Rouen og andre højere læreanstalter.

Universiteter for bachelorgrad i Frankrig. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Frankrig her.

Læs mere

Global Bba

NEOMA Business School
på universitet Fuldtid 4 år September 2018 Frankrig Rouen

Tror du på en karriere, der vil tage dig til de fire hjørner af GLOBE? Så er Global Bachelor i Business Administration for dig! Nøglen til NEOMA BS Global BBA er smidighed! Udvikle faglig fleksibilitet, forretnings- og ledelsesmæssige færdigheder, anvender kritisk analyse, interagere med kolleger og kunder på en passende måde og effektivt tilpasse sig til mange forskellige miljøer. [+]

«ENTREPRENEUR AF DIN EGEN TALENT»

Trin for trin vil du bygge dit faglige projekt lige fra dit første studieår. I løbet af de fire års studier vil din uddannelsesmæssige erfaring være rig og fuld for tilbuddet af programmet omfatter tre vigtige elementer: Agility, alsidighed, beskæftigelsesegnethed.

5 gode grunde til at vælge NEOMA Business School Global BBA

> En praktisk aktivitetsbaseret undervisningsmetode : projekter, simuleringer, seminarer og casestudier.

> Et spor udført helt på engelsk (eller tosprogede) over 150 partneruniversiteter på 5 kontinenter i en semesterperiode på et semester eller et år.

> To valgfrie spor i det sidste år: - Business spor for en øjeblikkelig start på en professionel karriere... [-]