Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Frankrig.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Frankrig tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

For at tjene en Bachelor of Business Administration (BBA), må man typisk tilmelde sig en fuldtidsstudium på fire år og koncentrere sig om et bestemt område i erhvervslivet eller handel. Generelle kurser vedrørende erhvervslivet fungerer som base af BBA uddannelser.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Universiteter for bachelorgrad i Frankrig. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Frankrig her.

Læs mere

Bacheloruddannelse Af International Business Administration

Montpellier Business School
på universitet Fuldtid September 2018 Frankrig Montpellier

Den Bachelor of International Business Administration (BIBA) søger at uddanne mellemledere, der er direkte drift i forskellige ledende og forretningsudvikling roller. I næsten to årtier, Bachelor of International Business Administration (BIBA) giver mulighed for fremtidige kandidater til at få en bred vifte af færdigheder, som vil give dem mulighed for at udmærke sig inden di¬fferent roller og aktivitetsområder, hele deres professionelle karriere. [+]

Bacheloruddannelsen i International Business Administration

1 BACHELOR, 1 "GRANDE ECOLE", 3 grader

Vi tilbyder et curriculum baseret på innovative og e¬ffective pædagogiske metoder, bacheloruddannelsen giver eleverne mulighed for at opbygge deres faglige fremtid på en målrettet måde. Det betyder ikke én, men tre grader: Bachelor of International Business Administration (BIBA) ved Montpellier Business School, Bachelor of en af ​​vores udenlandske partner universiteter eller handelshøjskoler, og "Videnskab og Teknologi Management" Grad af Montpellier IAE, University of Montpellier.

Integration Bachelor of International Business Administration (BIBA) i Montpellier Business School, sikrer «Grande Ecole» undervisning i ledelse, som opfylder kravene i nationale og internationale virksomheder og er perfekt egnet til forventningerne hos unge studerende, forbedre deres chancer for beskæftigelse i en række forskellige sektorer.... [-]