Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Frankrig.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Frankrig tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) grad tildeles studerende, der afslutter en fire fuldtidsansatte årig uddannelse studie på et universitet. Emnerne for koncentration undersøgt for denne grad er relateret til en verden af ​​erhvervslivet.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Universiteter for bachelorgrad i Frankrig. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Frankrig her.

Læs mere

Bachelor I Business Administration: International Business

IESEG School of Management Lille - Paris
på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Frankrig Lille

Eleverne får en solid forståelse af den internationale økonomiske miljø en indledende eksponering for erhvervslivet; og et stærkt fundament i disciplinerne ledelse. [+]

. Vores treårige bacheloruddannelse i Lille, Frankrig giver de studerende en top-kvalitet undervisning i nogle af jobbet markedets mest værdsatte områder, forberede dem til at indgå i arbejdsstyrken med en flyvende start. Programmet er designet til studerende interesseret i ledelse og international business. De vil blive undervist i at styre projekter for internationale organisationer og til at operere i komplekse erhvervsmiljøer på en etisk forsvarlig og bæredygtig måde. En væsentlig del af programmet er dedikeret til personlig udvikling, hvor eleverne med at opbygge ledelsesmæssige færdigheder og nøglekompetencer til at blive fagfolk, der vil bidrage effektivt til udførelsen af ​​multikulturelle teams. Den Bachelor i International Business Programmet består af 6 semestre af kurser, herunder muligheden for en udveksling med en af ​​vores universitet partnere (260+ i 60 + lande). 3 internships i alt 7 måneder af progressiv erhvervserfaring betyder, at de studerende opgradere med professionelle forbindelser og erfaring. Under deres tredje år af bachelorstuderende vil have mulighed for at vælge valgfag inden for områder som marketing, finansiel rapportering og analyse, internationale forhandlinger, kapitalmarkeder, og internationalt projekt management. Hvorfor vælge IESEG? En top 10 franske business school EQUIS, AACSB og AMBA akkreditering I 2016 rangerede IESEG verdensplan i Fincial Times 'Master i Management kategori Medlem af "Konference de grande école", som er de bedste franske skoler Lille er en elev-venlig by med links til London (1h 20min), Paris (1h), og Bruxelles (30min) Optagelse Procedure Ansøgningsprocessen er baseret på hver studerende online ansøgning tilgængelig på vores hjemmeside og gennemgang af de nødvendige dokumenter.... [-]