Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Frankrig.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Frankrig tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

For at tjene en Bachelor of Business Administration (BBA), må man typisk tilmelde sig en fuldtidsstudium på fire år og koncentrere sig om et bestemt område i erhvervslivet eller handel. Generelle kurser vedrørende erhvervslivet fungerer som base af BBA uddannelser.

Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men også udlændinge. Landet 's dynamiske kultur tiltrækker udenlandske studerende og dem interesseret i at forfølge internationale kurser. Frankrig har en tradition for videnskabelig og teknologisk innovation. Dette sikrer, at forskere fuldt ud at udnytte deres kreativitet.

Universiteter for bachelorgrad i Frankrig. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Frankrig her.

Læs mere

BBA International

La Rochelle Education Group
på universitet 4 år September 2018 Frankrig La Rochelle

BBA International er et rigtigt springbræt for dem, der søger at arbejde internationalt eller i et multikulturelt miljø. Takket være sine akkrediteringer er kvalifikationen anerkendt internationalt og vil gøre det muligt for dig at arbejde eller fortsætte dine studier overalt i verden. [+]

BBA International er et rigtigt springbræt for dem, der søger at arbejde internationalt eller i et multikulturelt miljø. Takket være sine akkrediteringer er kvalifikationen anerkendt internationalt og vil gøre det muligt for dig at arbejde eller fortsætte dine studier overalt i verden.

BBA International er et 4-årigt post-high school-program, der tilbydes af La Rochelle Business School, til at uddanne studerende, der søger en international karriere i ledelsen. Programmets længde er i overensstemmelse med internationale bachelorgrader. Gennem en lang række akademiske og faglige erfaringer vil mere end halvdelen af ​​din studietid blive brugt i udlandet.

Dette program er åbent for studerende, der har:gradueret fra gymnasiet eller internationalt ækvivalentallerede afsluttet en 1-årig post-high school kvalifikationallerede afsluttet en 2-årig post-high school kvalifikation... [-]