Filter
Erhvervsledelse
Frankrig Rouen Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Frankrig tilbyder bachelorer programmer.

Optjening en Bachelor of Business Administration (BBA) involverer indskrive i et fuldtidsstudium for handel eller forretning. De fleste universiteter kræver fire års fuld tid klasser til at kvalificere sig til en Bachelor of Business Administration grad.

Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men også udlændinge. Landet 's dynamiske kultur tiltrækker udenlandske studerende og dem interesseret i at forfølge internationale kurser. Frankrig har en tradition for videnskabelig og teknologisk innovation. Dette sikrer, at forskere fuldt ud at udnytte deres kreativitet.

Hvilende på bredden af ​​Seinen i det nordlige Frankrig er Rouen. Det er hovedstaden i øvre Normandiet. Det er hjem mere end 100.000 indbyggere. Byen er hjemsted for University of Rouen og andre højere læreanstalter.

Universiteter for bachelorgrad i Frankrig. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Frankrig her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Frankrig
Rouen
Studietype
Hastighed
NEOMA Business School

Tror du på en karriere, der vil tage dig til de fire hjørner af GLOBE? Start det første år af den globale BBA i Paris fra september 2019! ... [+]

« ENTREPRENEUR AF DIN EGEN TALENT»

Trin for trin vil du bygge dit faglige projekt lige fra dit første studieår. I løbet af de fire års studier vil din uddannelsesmæssige erfaring være rig og fuld for tilbuddet af programmet omfatter tre vigtige elementer: Agility, alsidighed, beskæftigelsesegnethed.

Udvikle faglig fleksibilitet, forretnings- og ledelsesmæssige færdigheder, anvender kritisk analyse, interagere med kolleger og kunder på en passende måde og effektivt tilpasse sig til mange forskellige miljøer.

5 gode grunde til at vælge NEOMA Business School Global BBA

- Masters spor for at forberede dig til at fortsætte dine studier i en kandidatuddannelse.... [-]

Frankrig Rouen
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk