Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Ghana.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Ghana tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) grad tildeles studerende, der afslutter en fire fuldtidsansatte årig uddannelse studie på et universitet. Emnerne for koncentration undersøgt for denne grad er relateret til en verden af ​​erhvervslivet.

Ghana, kendt som Republikken Ghana, er en suveræn stat beliggende på Guineabugten og Atlanterhavet i vest Africas

Kumasi er en vigtig by i den sydlige Ghana regionen være en industrielle og kommercielle centrum. Kendt for sine mange arter af blomster, den har fået kælenavnet "the Garden by." Det har to store institutioner for videregående uddannelse.

Universiteter for bachelorgrad i Ghana. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Ghana her.

Læs mere

BBA I Regnskab Og Finansiering

Christian Service University College
på universitet Fuldtid September 2018 Ghana Kumasi

Er du en ambitiøs studerende? Og leder efter en unik mulighed for at opnå en specialiseret kvalifikation i BBA Regnskab og Finans? Find ud af, om dette program matche dine ambitioner om en succesrig fremtid. [+]

CSUC tilbyder høj kvalitet fire-årige bacheloruddannelser på forskellige områder. Disse unikke engelsksprogede programmer giver en fremragende akademisk fundament. I disse programmer, du vil arbejde sammen med dine klassekammerater fra hele verden, modtage instruktion fra fremragende forskere og undervisere og udvikle din evne til at udføre videnskabelig og effektfuld forskning.

Er du en ambitiøs studerende? Og leder efter en unik mulighed for at opnå en specialiseret kvalifikation i BBA Regnskab og Finans? Find ud af, om dette program matche dine ambitioner om en succesrig fremtid.

Gebyrer for internationale studerende 2017/2018 akademiske år

Programmer Undervisningsgebyrer (USD $) Andre gebyrer (USD $) SRC Dues (USD $) I alt (USD $) BBA i regnskab og finansiering (freshmen) 1,025.00 225,00 12.50 1,262.50 BBA i regnskab og finansiering (fortsatte studerende) 1,024.00 12.50 1,036.50 Andre afgifter (kun freshmen) USD ($) Student ID-kort 3.00 University Cloth 19.00 Bekræftelse af resultater 9,00 Lægeundersøgelse 14.00 Bliv tilladelse 180,00 225,00 Betalingsinstruktioner: a) Betal mindst 50% af gebyrerne før eller før registrering b) Betaling skal ske til Christian Service University College-konto hos enhver gren af ​​Societe Generale Bank i Ghana c) Send en scannet kopi af bankrådgivningen til finance@csuc.edu.gh [-]