Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Holland.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Holland tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

Optjening en Bachelor of Business Administration (BBA) involverer indskrive i et fuldtidsstudium for handel eller forretning. De fleste universiteter kræver fire års fuld tid klasser til at kvalificere sig til en Bachelor of Business Administration grad.

Nederlandene er et konstituerende land i Kongeriget Nederlandene, som består af tolv provinser i det nordvestlige Europa, og tre øer i Caribien. Engelsktalende studerende vil have nogen problemer med at finde egnede kurser. For internationale studerende, der søger til universiteter i Holland, er flere stipendier til rådighed.

Haag har et ry universitet, Haag University. Denne by er en af ​​de bedste steder at studere, og det er fyldt med gode muligheder for studerende. Haag er også kendt for sin mangfoldighed og kultur. Derfor er det et perfekt sted at studere og starte en god karriere.

Universiteter for bachelorgrad i Holland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Holland her.

Læs mere

Bachelor I Hotel Management

Hotelschool The Hague
på universitet Fuldtid 4 år September 2018 Holland Amsterdam Den Haag + 1 mere

Du udforske verden af ​​gæstfrihed, der deltager i to internationale praktikophold på førende virksomheder over hele verden. I din sidste år du arbejder sammen med dine trænere til at kick-starte din karriere i gæstfrihed. [+]

. Din Passport til World - Bachelor i Hotel Management (BBA) Er du professionel, ambitiøs og ønsker du at arbejde i en international virksomhed miljø? Så slutte sig til os på Hotelschool Haag for vores Bachelor Business Administration i Hotel Management (BBA.HM). Hospitality Heroes Hotelschool Haag ønsker dig til at møde flere af vores nuværende studerende. Disse studerende give dig et kort indblik i deres liv; hvordan de oplever at studere på Hotelschool Haag, deres ambitioner for fremtiden og studieliv. Mød Andreas: En business undersøgelse sat i forbindelse med gæstfrihed, lære dig alt der er at vide om gæstfrihed fra et strategisk, taktisk og operationelt perspektiv. Denne viden og erfaring er værdifuld for dem af jer der søger en karriere i gæstfrihed, men også for dem med interesser i andre brancher, hvor gæstfrihed gør en forskel som Detail, Financial Services og Event Management. Hotelschool Haag har været 'I hjertet af gæstfrihed"Siden 1929, og du deltage i en varm, indbydende og det internationale samfund med studerende fra over 50 nationaliteter. I det første år du bor sammen på vores Skotel, danner livslange venskaber. Læs mere om studielivet på Hotelschool Haag. Du udforske verden af ​​gæstfrihed, der deltager i to internationale praktikophold på førende virksomheder over hele verden. I din sidste år du arbejder sammen med dine trænere til at kick-starte din karriere i gæstfrihed. Efter fire år, du opgradere med en Hotelschool Haag bachelorgrad: Det er dit pas til en international karriere i hotel og gæstfrihed ledelse. International Fast Track Hvis... [-]