Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Holland.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Holland tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En studerende tjener en Bachelor of Business Administration (BBA) grad efter at de fuldføre de nødvendige undersøgelser vedrørende erhvervslivet og handel. Det tager normalt fire år på fuld tid indskrivning for at tjene denne form for grad.

De mennesker, sprog og kultur i Nederlandene kaldes "hollandsk ". En moderne europæisk land i dag, Holland bevaret sin meget internationale karakter og er kendt for sin liberale mentalitet. Holland har mange universiteter. Landet har for nylig konverteret deres egne titler i bacheloruddannelsen / master system.Der er to typer af universiteterne: Akademiske (fokuserer mere på teoretisk viden, alias "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokuserer mere på praktisk viden, alias "Hogeschool ")

For dem, der er interesseret i at studere i et godt planlagt by med en god social atmosfære Emmen er det rigtige sted. Det har ansete universiteter og forskellige uddannelsesinstitutioner. Nogle af de bedste universiteter i Emmen er Stenden University of Applied Sciences og University of Twente.

Universiteter for bachelorgrad i Holland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Holland her.

Læs mere

Bachelorer I Markedsføring

NHL Stenden University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 4 år February 2018 Holland Emmen Leeuwarden + 1 mere

Er du initiativrig, har du et godt hoved for erhvervslivet og er du nysgerrig efter, hvad der gør folk kryds? Har du betragter digitale trends som store muligheder? Har du kombinere en evne til sprog og kommunikation med en analytisk sind og en kærlighed til tal? Hvis det er tilfældet, skal du sørge for at tilmelde sig vores engelsk undervist Marketing kursus og udvikle dine talenter til fulde! [+]

. Er du initiativrig, har du et godt hoved for erhvervslivet og er du nysgerrig efter, hvad der gør folk kryds? Har du betragter digitale trends som store muligheder? Har du kombinere en evne til sprog og kommunikation med en analytisk sind og en kærlighed til tal? Hvis det er tilfældet, skal du sørge for at tilmelde sig vores Engelsk undervist Marketing kursus og udvikle dine talenter til fulde! Lær alt om de nyeste trends og udviklinger (herunder digitale tendenser) i marketing Oplev snørklede af forbrugernes adfærd, og hvordan du tilpasser dine strategier efter behov Lær at arbejde i kampagner og projekter hold som professionelle marketingfolk Anvende din nyfundne viden til at tackle interessante virkelige sager og projekter Mulighed for at gennemføre en del af din uddannelse i udlandet. Karriere BBA i Marketing kan lande dig en karriere i en verden af ​​marketing rådgivning, reklame, og andre typer af virksomheder såvel som non-profit, hvoraf mange bliver mere og mere markedsorienteret. Hvis du er den uafhængige type og drøm om at eje din egen virksomhed, kan du også oprette dig selv som selvstændig konsulent eller rådgiver. "Alt er Marketing ' Marketing praksis strække sig ind i næsten alle områder af livet, og hvis du vælger at gøre karriere for dig selv på dette område, kan du finde en interessant og spændende job i en hvilken som helst del af verden. Under dit kursus, vil du blive sikker ved hjælp af både online og offline kommunikationskanaler. Karriere Karriere åbne for dig efter... [-]