Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Holland.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Holland tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) grad tildeles studerende, der afslutter en fire fuldtidsansatte årig uddannelse studie på et universitet. Emnerne for koncentration undersøgt for denne grad er relateret til en verden af ​​erhvervslivet.

De mennesker, sprog og kultur i Nederlandene kaldes "hollandsk ". En moderne europæisk land i dag, Holland bevaret sin meget internationale karakter og er kendt for sin liberale mentalitet. Holland har mange universiteter. Landet har for nylig konverteret deres egne titler i bacheloruddannelsen / master system.Der er to typer af universiteterne: Akademiske (fokuserer mere på teoretisk viden, alias "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokuserer mere på praktisk viden, alias "Hogeschool ")

Velp betragtes som en af ​​de perfekte steder for internationale studerende. Det har de bedste uddannelsesmuligheder sammen med forskellige gode karrieremuligheder. Nogle af de gode universiteter i Velp er Radboud University Nijmegen og Wageningen UR (University & Research Center).

Universiteter for bachelorgrad i Holland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Holland her.

Læs mere

Agroindustrien Og Business Administration (BBA)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 4 år September 2018 Holland Velp

Den Bachelor's program i Agribusiness og Business Administration blev udviklet for at imødekomme efterspørgslen efter kandidater, der kan sikkerhedskopiere produktviden med markedsføring færdigheder! Hvis du kan forestille dig at arbejde i den travle agroindustrien industri fuld af intense udvekslinger, larmende forhandlinger og on-the-spot beslutningsprocessen, så denne undersøgelse program er den rigtige pasform til dig! [+]

Undersøgelse Agribusiness og Erhvervsøkonomi

Før eller senere du indse, at verden er din arbejdsplads. For eksempel, når du befinder dig i Holland, købe en batch af kenyanske roser, der skal være på et Paris blomst marked i morgen. En hurtig og dynamisk verden, hvor ekspertise, iværksætterånd og kommunikationsevner er afgørende. Holland er en førende aktør i den internationale handel med landbrugsvarer, ikke kun i fødevarer, men også i blomster og prydplanter.

Der er forskellige jobmuligheder med de vigtige forhandlere og avlere. Du kan også starte din egen virksomhed. Denne virksomhed kræver et indgående kendskab til hele kæden fra producent til forbruger: kendskab til import og eksport, produktion og innovation, handel og logistik, marketing og kvalitetsstyring, transport og opbevaring.... [-]