Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Holland.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Holland tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) er en akademisk præstation fremvisning af en elev 's afslutning af forskellige business kurser. I løbet af de fire års studier tager en studerende klasser med hensyn til erhvervslivet, herunder dem, der vedrører en bestemt koncentration.

Nederlandene er et konstituerende land i Kongeriget Nederlandene, som består af tolv provinser i det nordvestlige Europa, og tre øer i Caribien. Engelsktalende studerende vil have nogen problemer med at finde egnede kurser. For internationale studerende, der søger til universiteter i Holland, er flere stipendier til rådighed.

Den smukke by Vlissingen er kendt for sin naturlige skønhed og turisme. Bortset fra, at alle dem, der er på udkig efter god kvalitet International uddannelse i et smukt miljø skal leve i denne by. Det har nogle gode universiteter som HZ University of Applied Science.

Universiteter for bachelorgrad i Holland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Holland her.

Læs mere

International Business And Management Studies, Bachelor I Bussin

HZ University of Applied Sciences
på universitet September 2018 Holland Vlissingen

Med International Business and Management Studies (IBMs) vil du erhverve teknikker og færdigheder inden for business, ledelse, markedsføring og salg, og den økonomiske forvaltning [+]

International Business and Management Studies, bachelor i Forretnings Administration

Med International Business and Management Studies (IBMs) vil du erhverve teknikker og færdigheder inden for business, ledelse, markedsføring og salg, og den økonomiske forvaltning i et internationalt miljø. Du vil få medstuderende fra hele verden, og vil være i stand til at studere i et andet land i seks måneder.

På grund af den stigende globalisering, har efterspørgslen efter internationalt orienteret, almindelige ledere også øges. Gradueret IBMs studerende har potentiale til at udvikle en karriere i international business. Udgangspunktet professionelle er nødt til at bruge overtalelsesevner, empati og sociale færdigheder til at samarbejde med eksperter i forskellige discipliner.Bredt kendskab til organisationer, erhvervslivet og international handel vil placere IBMs kandidat som forhandler på ledelsesniveau, både internt som eksternt. ... [-]


Vitalitet Og Tourism Management, Bachelor Of Business Administration

HZ University of Applied Sciences
på universitet September 2018 Holland Vlissingen

Folk i dag er bekymrede for deres livsstil, deres sundhed og livskvalitet. De er på udkig efter en sund balance mellem krop og sind. [+]

Vitalitet og Tourism Management, Bachelor of Business Administration

Folk i dag er bekymrede for deres livsstil, deres sundhed og livskvalitet. De er på udkig efter en sund balance mellem krop og sind. Dette Bacheloruddannelsen er udviklet på grund af den voksende efterspørgsel efter Vitality & Wellness ledere inden for hotel-og fritids industrien og efterspørgslen efter professionelle rådgivere i en arbejdsgruppe sammenhæng.

&nbsp

Internationalt miljø

Bacheloruddannelsen Vitality & Tourism Management tilbyder et internationalt miljø, baseret på uddannelse inden for ledelse, vitalitet og wellness, sport, sundhed, spa og gæstfrihed. Som en V & TM studerende, får du en omfattende chance for at profilere og specialisere dig.Du vil også lære at bedømme din egen funktion og vurdere dine egne handlinger med hensyn til bæredygtighed, sikkerhed og etik. ... [-]