Optjening en Bachelor of Business Administration (BBA) involverer indskrive i et fuldtidsstudium for handel eller forretning. De fleste universiteter kræver fire års fuld tid klasser til at kvalificere sig til en Bachelor of Business Administration grad. Når man studerer sport, studerende vælger normalt mellem at fokusere på de forretningsmæssige og strategiske elementer af sport eller de f… Læs mere

Optjening en Bachelor of Business Administration (BBA) involverer indskrive i et fuldtidsstudium for handel eller forretning. De fleste universiteter kræver fire års fuld tid klasser til at kvalificere sig til en Bachelor of Business Administration grad.

Når man studerer sport, studerende vælger normalt mellem at fokusere på de forretningsmæssige og strategiske elementer af sport eller de fysiologiske aspekter. De studerer den tidligere typisk har potentiale til at coache eller bestyrer professionelle idrætsorganisationer mens sidstnævnte støtte fysisk træning.

Der er mere end fire tusinde videregående uddannelser organisationer i Europa, fra førende forskningsinstitutioner til små, undervisnings-fokuserede universiteter. Europa selv er ikke så meget anderledes end andre kontinenter, og nåede fra polarcirklen til Afrikas kyst.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
ESM, Ecole de Management et de Communication
Geneva, Schweiz

Den Bachelor i Management marketing Idrættens Analyseinstitut er designet til elite sportsfolk bekymrede for deres erhvervsuddannelse og omskoling uden for sporten.

Den Bachelor i Management marketing Idrættens Analyseinstitut er designet til elite sportsfolk bekymrede for deres erhvervsuddannelse og omskoling uden for sporten. -
BBA
Fuldtid
Deltid
7 semestre
på universitet