Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Irland.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Irland tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

For at tjene en Bachelor of Business Administration (BBA), må man typisk tilmelde sig en fuldtidsstudium på fire år og koncentrere sig om et bestemt område i erhvervslivet eller handel. Generelle kurser vedrørende erhvervslivet fungerer som base af BBA uddannelser.

Irland er en ø i nord-vest for det kontinentale Europa. Det er den tredje største ø i Europa og tyvende største ø på Jorden. Mod øst er den større ø i Storbritannien, hvorfra det er adskilt af Det Irske Hav.

Universiteter for bachelorgrad i Irland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Irland her.

Læs mere

Bachelor Of Business I International Business-bn017 (BBA)

Institute of Technology Blanchardstown
på universitet Fuldtid September 2018 Irland Dublin

Kandidater vil have en række færdigheder til en karriere i den nationale og internationale marked og vil være attraktiv især for virksomheder, der opererer på de globale markeder, hvor sprog og interkulturel viden og færdigheder er i stigende efterspørgsel. [+]

Bachelor of Business i International Business-BN017 (BBA)

Kandidater vil have en række færdigheder til en karriere i den nationale og internationale marked og vil være attraktiv især for virksomheder, der opererer på de globale markeder, hvor sprog og interkulturel viden og færdigheder er i stigende efterspørgsel. Kandidater vil være i stand til at tage beskæftigelse i en række af funktionelle områder, herunder Regnskab og Finansiering / Marketing og Salg / Human Resource Management og generel administration. Kandidater kan også indtaste virksomhed som praktikanter i specialiserede områder såsom bogføring, markedsføring og Human Resource Management, hvor eksamen undtagelser kan fås fra faglige organisationer.... [-]