Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Italien.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Italien tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En BBA, også kendt som en Bachelor of Business Administration, er en akademisk præstation, der angiver færdigheder inden for business og handel. De fleste BBA programmer tager omkring tre eller fire år at fuldføre.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Torino er en af ​​de forretningsmæssige byer i Italien. Universiteterne i denne by stræber efter at give undervisning af høj kvalitet i Italien. Dette sted er et knudepunkt for top notch internationale skoler som universitetet i Torino, som er dedikeret til at forme op god karriere for de studerende.

Universiteter for bachelorgrad i Italien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Italien her.

Læs mere

BA I Business Administration

St. John International University
på universitet Fuldtid October 2018 Italien Torino

SJIU forretning administration program er designet til at udvikle inden for hver kandidat de værktøjer, de bliver nødt til at træde ind i og påvirke verden af ​​erhvervslivet. Særlig opmærksomhed vil blive udbetalt til de økonomiske konsekvenser af miljøspørgsmål og bæredygtig udvikling som en drivkraft for politik og vækst i det 21. århundrede. [+]

BA i Business Administration SJIU forretning administration program er designet til at udvikle inden for hver kandidat de værktøjer, de bliver nødt til at træde ind i og påvirke verden af ​​erhvervslivet. Særlig opmærksomhed vil blive udbetalt til de økonomiske konsekvenser af miljøspørgsmål og bæredygtig udvikling som en drivkraft for politik og vækst i det 21. århundrede. Ud over den standard business administration kursusaktiviteter, byder SJIU bæredygtige business BA kurser, der er specielt designet til at udvikle systemer tænkning og miljøbevidsthed studerende. Dette giver dem en værktøjskasse bæredygtig knowhow til brug i erhvervsklimaet. For at fremme dette mål, SJIU giver ekstra kurser fra akademiske discipliner uden for erhvervslivet til at fremme tværfaglig tænkning og problemløsning. Særlig opmærksomhed vil blive lagt på udviklingen af ​​de studerendes analytiske evner.Formålet er at identificere problemer i erhvervslivet og innovere løsninger. Studieordningen er opbygget på en måde, der fastholder en livlig samspil mellem avancerede teorier og praksis på området. Får 20% rabat på SJIU s studieafgifter, hvis du ansøge gennem Masterstudies.com eller Bachelorstudies.com af juli 31, 2013! Jobmuligheder SJIU tilbyder en bachelor-grad i business administration, med en koncentration i bæredygtighed, der vil give sine kandidater de værktøjer og erfaringer til at have en umiddelbar succes som iværksættere og ledere. De ledelsesmæssige færdigheder erhvervet i denne Bachelor tillader kandidater til at indtaste alle virksomheder, navnlig de økonomiske og finansielle virksomheder.... [-]