Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Kenya.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Kenya tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En BBA, også kendt som en Bachelor of Business Administration, er en akademisk præstation, der angiver færdigheder inden for business og handel. De fleste BBA programmer tager omkring tre eller fire år at fuldføre.

Kenya, officielt Republikken Kenya, er en suveræn stat i Østafrika. Hovedstaden og den største by er Nairobi.

Universiteter for bachelorgrad i Kenya. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Kenya her.

Læs mere

Bachelor of Business Administration

Africa International University
på universitet Fuldtid 4 år May 2019 Kenya Nairobi

Bachelor of Business Administration er rettet mod at forberede de studerende til en karriere i erhvervslivet og beslægtede områder. Graden sigter mod at give de studerende en bred business uddannelse, der tager hensyn til de nødvendige færdigheder til at udføre som professionel i den dynamiske globale erhvervsklima. [+]

Bachelor of Business Administration

Bachelor of Business Administration er rettet mod at forberede de studerende til en karriere i erhvervslivet og beslægtede områder. Graden sigter mod at give de studerende en bred business uddannelse, der tager hensyn til de nødvendige færdigheder til at udføre som professionel i den dynamiske globale erhvervsklima. Programmet integrerer tro og kristne værdier, som vil gøre det muligt for de studerende at lære de vigtige færdigheder effektive ledere har brug for at overleve og få succes i dagens marked.

Efter en vellykket afslutning af den foreskrevne studieforløb for Bachelor of Business Administration, vil kandidat har erhvervet viden, færdigheder og evner til at være i stand til:... [-]