Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Kina.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Kina tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) grad tildeles studerende, der afslutter en fire fuldtidsansatte årig uddannelse studie på et universitet. Emnerne for koncentration undersøgt for denne grad er relateret til en verden af ​​erhvervslivet.

Kina officielt People 's Kina, er en suveræn stat beliggende i Østasien. Det er verdens 's mest folkerige land, med en befolkning på 1,35 mia.

Universiteter for bachelorgrad i Kina. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Kina her.

Læs mere

Bachelor Of Business Administration (på Engelsk)

Hangzhou Dianzi University
på universitet Fuldtid 4 år September 2018 Kina Hangzhou

Dette program sigter mod at dyrke talenter, der kan tilpasse sig de krav, som moderne globale samfund. De kvalificerede kandidater skal forstå almindelig kinesisk viden, kinesisk økonomiske og handelsmæssige situation. [+]

. Bachelor of Business Administration (på engelsk) Grad: bachelor ledelse Programnavn: business administration Programmets varighed: 4 år Formål: Dette program sigter mod at dyrke talenter, der kan tilpasse sig de krav, som moderne globale samfund. De kvalificerede kandidater skal forstå almindelig kinesisk viden, kinesisk økonomiske og handelsmæssige situation samt kinesiske kultur. De skal beherske viden og evner inden for ledelse, økonomi, jura og computer osv, og er konkurrencedygtige i at arbejde på erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder med høj innovation og anvendelse evner. Ved afslutningen af ​​de nødvendige kreditter de studerende vil være i stand til at: Beherske den grundlæggende teori for ledelse videnskab og økonomi og kendskab til relevante love og bestemmelser. Opbygge et solidt ledelsesgrundlag og mestre de færdigheder af organisering management aktiviteter, virksomhed undersøgelse, forskning, omfattende analyse og informationssøgning mv Forstå den akademiske forland og tendens management discipliner. Beherske de kvalitative og kvantitative analysemetoder af emnet; Ejer evner at løse problemer og gennemføre undersøgelser. Har en stærk kulturel fundament og grundlæggende ledelseskompetencer; Være kompetent til virksomhedens ledelse, forvaltning af offentlige forsyningsvirksomheder og andre arbejdsområder. Krævede Medvirkende og undervisningstimer i alt: De minimumsgrænser kreditter skal afsluttes inden for programmet varighed er 128, som er opdelt i to dele: klasseundervisning (114 point) og praktisk undervisning (14 point). Holdundervisning kreditter er sammensat af obligatoriske kurser og selektive kurser. Kredit-forholdet af hver type af kurser er så følgende: Obligatoriske kurser: 1232 (klasse timer i alt); 77 (Credits); 68% (Credit forhold) Selektive kurser: 592 (klasse timer i alt); 37 (Credits); 32% (Credit forhold)... [-]