Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Kina.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Kina tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) grad tildeles studerende, der afslutter en fire fuldtidsansatte årig uddannelse studie på et universitet. Emnerne for koncentration undersøgt for denne grad er relateret til en verden af ​​erhvervslivet.

Kina højere uddannelse for et par år er blevet kåret som en af ​​de bedste blandt de asiatiske lande. Dette land har over 150 både offentlige og privatejede universiteter distribution på alle provinser i Kina. Den videregående uddannelse er forskningsbaseret.

Universiteter for bachelorgrad i Kina. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Kina her.

Læs mere

Bachelor I Business Administration

Harbin Institute Of Technology
på universitet Fuldtid September 2018 Kina Harbin

Forskning retning: Fundamentals of Management, marketing, teknisk Economics, Market Research og Forecast og Organizational Behavior [+]

Bachelor i Business Administration

Forskning retning: Fundamentals of Management, marketing, teknisk Economics, Market Research og Forecast og Organizational Behavior.

Harbin Institute of Technology

Grundlagt i 1920, Harbin Institute of Technology er et nationalt anerkendt tværfaglig forskning og undervisning institution spænder tre provinser-Harbin Campus (Heilongjiang), Weihai Campus (Shandong) og Shenzhen Graduate School (Guangdong). HIT er et charter medlem af Kinas University Union (C9), sine styrkepositioner fortsat videnskabelig forskning og Engineering Technology, med stærke fakulteter i Management, Liberal Arts, økonomi og jura. HIT er godt på vej til at nå målet om at være en verdensklasse universitet.... [-]