BACHELORSTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En BBA står for bachelor i Business Administration. Det er en bachelor-grad designet til at give de studerende et godt overblik over forskellige aspekter af driftsøkonomiske. I modsætning til nogle andre business-programmer, der er fokuseret på at studere et område i dybden, BBA grader kræver ofte, at de studerende tage klasser på flere forskellige områder inden for virksomhedsledelse.

Hvad er en BBA i Logistics Management? Denne grad lærer eleverne, hvordan logistikken passer ind i de større dag-til-dag drift af en succesfuld virksomhed. Logistikstyring refererer til den del af virksomheden forsyningskæden, der indebærer få varer fra en virksomhed facilitet til deres endelige bestemmelsessted på den mest effektive måde. Ofte er logistikstyring tæt knyttet til den finansielle og menneskelige ressourcer side af forretningen, hvilket er grunden til en BBA kan være nyttig for dem interesseret i marken.

Den største fordel ved en BBA i Logistics Management er, at det lægger et vigtigt aspekt af virksomhedsdrift i den rette sammenhæng. Snarere end blot at fokusere på logistik, uddannelsen fokuserer på de andre afdelinger, der bidrager til en vellykket logistikstyring.

Omkostningerne ved en BBA i Logistics Management varierer fra institution til institution. Men da det er generelt en fire-årig grad program, omkostninger kan anslås i overensstemmelse hermed.

Dem med en grad i logistikstyring kan indtaste en lang række områder. Dette er en stadig vigtigere område af specialisering for nyuddannede på grund af teknologiske fremskridt, der har aircondition kunder forvente leveringer, der ankommer tidligere og er mere præcis end nogensinde før. Kandidater i dette område, kan gå på arbejde for en eksisterende virksomhed, eller starte en høring af erhvervslivet og arbejde på kontraktbasis.

Uanset hvor du er, eller hvad din tidsplan, er der en BBA i Logistik Management-program tilgængelig online til dine læringsbehov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

4 Resultater i Logistikledelse Filter

BBA i International Logistics Management

Breda University of Applied Sciences
BBA
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Ser du på, at iPads gør det på lagerhyller i tide? Forhindrer du hospitaler med lange ventelister? Eller har du ansvaret for besøgsstrømme i en lufthavn? Alt er muligt!

Læs mere

BBA i Logistik og Supply Chain Management

American University In the Emirates
BBA
<
4 år
Engelsk
på universitet

På baggrund af nye beskæftigelsespotentialer ses AUE's vitale specialisering i sammenhæng med den globale økonomi. College of Business Administration's Logistics and Supply Ch ...

Læs mere

Bachelor of Business Administration i logistikstyring

St. Theresa International College
BBA
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Logistik er en blomstrende industri, fuld af muligheder og vækst. På grund af branchens succes, har en kvalifikation i logistik blevet en forudsætning blandt håbefulde erhverv ...

Læs mere

BBA i transport og logistik

American University Of Technology
BBA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Transport Management fører tilsyn med udvikling og vedligeholdelse af transportsystemer. Den shipping virksomhed er en vigtig og spændende nye store. Denne store tjener i at s ...

Læs mere