Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Luftfart

Efter sin eksamen high school, mange enkeltpersoner vælger at arbejde hen imod en Bachelor of Business Administration eller BBA, at udvide deres karrieremuligheder og tjene en større lønseddel. De fleste af disse programmer er afsluttet inden omkring fire år, hvis de tages på fuld tid og involverer nøje af virksomheden og handel side af en bestemt industri.

Lige hvad er en BBA i Aviation? Beregnet for dem med en interesse i teknik og elektronik, Bachelor of Business Administration i Aviation program lærer eleverne, hvordan at flyve, design, administrere og drive en vifte af luftfartssystemer populære over hele kloden. Fælles områder af studiet for studerende i disse programmer generelt omfatter statslige og lovgivningsmæssige overvejelser, som de vedrører luftfart, og lufthavnen og flyselskabet management og handel; ekstra opmærksomhed er ofte givet til luftfarten forskning og udvikling.

Mange bachelorgrad indehavere oplever, at de tjener en betydeligt højere indkomst efter fastgørelse af graden, end de gjorde tidligere. Kandidater også finde, at de er kvalificerede til en bredere vifte af globale positioner, end de var forberedt på, før at tjene den akademiske betegnelse.

Stor variation findes i prisen for en luftfartens bacheloruddannelse til næste baseret på faktorer som populariteten af ​​uddannelsen, og hvor geografisk er det tilbydes. Dem, der overvejer et bestemt program bør konsultere skolen tilbyder det for relevant undervisning oplysninger.

Succesfulde kandidater fra Bachelor of Business Administration i Aviation programmer er typisk forberedt på en lang række relaterede karriereveje. Mange går på at arbejde som flyveledere, flyveklarerere eller rumfart ingeniører.Andre vælger at arbejde for globale flyselskaber eller lufthavne, og ofte etablere en karriere i lufthavnen eller flyselskabet ledelse og administration eller in-flight support planlægning eller uddannelse. Andre endnu vælger at forfølge en kandidatgrad som en metode til at øge deres indtjeningsmuligheder endnu mere.

Der er interesseret i at etablere en karriere inden for luftfarten bør gennemgå de mange relaterede programmer til rådighed rundt om i verden ved hjælp af vores database. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Bachelor of Business Administration - flyselskab business management

Stamford International University
på universitet Fuldtid 3 - 4 år July 2019 Thailand Bangkok Hua Hin + 1 mere

Stamford International University er en af ​​Thailands førende uddannelsesinstitutioner, når det kommer til at forberede de studerende til en karriere i Business Administration, især i lyset af den [+]

Bachelor of Business Administration i international business administration Stamford Approach

Stamford forretning fakultet fokuserer på at udvikle de studerende til at blive job klar kandidater. Vi samarbejder med industriens fagfolk til at levere uddannelse, der afspejler det dynamiske erhvervsmiljø.

Vores fakultet benytter state-of-the-art interaktive undervisningsmetoder til at gøre læringsaktiviteter levende.

Forbered take off

Dynamisk: Programmet vil helt forberede dig til de tre vigtigste områder af luftfartsindustrien: tjeneste, teknologi, og jord management.

Interaktiv: Du vil møde og interagere med branchens eksperter og luftfart selskaber, hvilket giver dig en dybere indsigt i de faktiske erhvervsklima.... [-]


Bachelor i forretningsflyvning

Haaga-Helia University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 7 semestre August 2019 Finland Porvoo Helsinki + 1 mere

Når du færdig luftfartsvirksomhed undersøgelser og er blevet en Bachelor of Business Administration kan du arbejde i ekspert opgaver inden for salg, kundeservice og generelt i forskellige kommercielle ekspertstillinger og som iværksætter i tjeneste kæde af luftfart. [+]

Når du færdig luftfartsvirksomhed undersøgelser og er blevet en Bachelor of Business Administration kan du arbejde i ekspert opgaver inden for salg, kundeservice og generelt i forskellige kommercielle ekspertstillinger og som iværksætter i tjeneste kæde af luftfart.

Du forstår de processer af virksomheder og organisationer luftfart og kan implementere business-kvalifikationer i denne organisatoriske miljø i praksis. Du er i stand til at fokusere på kundeorientering, netværk og blive en konstruktiv medarbejder af dit arbejde samfund. Du har en god salg og service tankegang. Du kan kombinere de regler og forskrifter, og regler for international luftfart med profitabel forretning sikkerhed. Du handler på en ansvarlig og iværksætter måde. Du kan arbejde på engelsk og måske nogle finske som er en særlig styrke i multinationale selskaber. Professionelle studier foregår på engelsk, men de fleste af de kurser udbydes enten på finsk eller engelsk på en fleksibel måde.... [-]


BBA i Aviation Management

Emirates Aviation University
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Forenede Arabiske Emirater Dubai

BBA i Aviation Management programmet er designet i overensstemmelse med internationale kvalitetsstandarder. Programmet sigter mod at levere høj kvalitet merkantile uddannelser med fokus på luftfartsindustrien. Studieordningen er omhyggeligt designet til at integrere kerneforretningen moduler med specialiserede store kurser, der fokuserer på emner relateret til flyselskab og lufthavnens ledelse. [+]

BBA i Aviation Management

Aviation Management er en unik specialisering, der tilbydes af kun et par universiteter rundt om i verden, og er skræddersyet til at opfylde behovene i arbejdsmarkedet i den hurtigt voksende luftfartsindustrien.

BBA i Aviation Management programmet er designet i overensstemmelse med internationale kvalitetsstandarder. Programmet sigter mod at levere høj kvalitet merkantile uddannelser med fokus på luftfartsindustrien. Studieordningen er omhyggeligt designet til at integrere kerneforretningen moduler med specialiserede store kurser, der fokuserer på emner relateret til flyselskab og lufthavnens ledelse.

Følgende kvalifikationer er også tilgængelig som exit tildeling af BBA Aviation Management program.... [-]


Bachelor of Business Administration i flyselskab business

St. Theresa International College
på universitet Fuldtid 4 år June 2019 Thailand Nakhon Nayok

Speed ​​of kommunikation og vækst er nogle af de vigtigste konkurrencefordele i den internationale forretningsverden. Således er det meget vigtigt, at internationale erhvervsledere er i stand til at pendle rundt om i verden inden for korte perioder. Dette har uundgåeligt påvirket succes flybranchen, med over 2000 flyselskaber i over 3700 lufthavne verden over. [+]

Speed ​​of kommunikation og vækst er nogle af de vigtigste konkurrencefordele i den internationale forretningsverden. Således er det meget vigtigt, at internationale erhvervsledere er i stand til at pendle rundt om i verden inden for korte perioder. Dette har uundgåeligt påvirket succes flybranchen, med over 2000 flyselskaber i over 3700 lufthavne verden over.

At St Theresa, inviterer vi dig til at være en del af denne store mulighed. Vores Airline Business program giver de studerende med dynamiske og moderniserede kurser, der holder trit med de stadigt skiftende behov i luftfartsindustrien.

Finjusteres ved flyselskab brancheeksperter, at programmet er designet til at forberede de studerende med at få væsentlige forretningsmæssige færdigheder sammen med virkelige flyselskab-relaterede praksisser, der er nødvendige for en succesfuld karriere i flyselskabet erhverv.... [-]