Filter
Erhvervsledelse
Asien Studietype: alle Hastighed: alle

En BBA, også kendt som en Bachelor of Business Administration, er en akademisk præstation, der angiver færdigheder inden for business og handel. De fleste BBA programmer tager omkring tre eller fire år at fuldføre.

Virksomheder i flyselskab fremstilling og flyvekontrol, blandt andre, kan ansætte studerende, der har studeret luftfart. Dette felt beskæftiger sig med de praktiske aspekter af flyrejser, som design, brug og miljøbelastning. Det omfatter også undersøgelse i teknik og fysik.

Som den største og mest folkerige kontinent i verden, består Asien for en bred vifte af etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske slips og statslige systemer.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Luftfart, Asien

Andre muligheder inden for dette studieområde:
St. Theresa International College

Speed ​​of kommunikation og vækst er nogle af de vigtigste konkurrencefordele i den internationale forretningsverden. Således er det meget vigtigt, at internationale erhv ... [+]

Speed ​​of kommunikation og vækst er nogle af de vigtigste konkurrencefordele i den internationale forretningsverden. Således er det meget vigtigt, at internationale erhvervsledere er i stand til at pendle rundt om i verden inden for korte perioder. Dette har uundgåeligt påvirket succes flybranchen, med over 2000 flyselskaber i over 3700 lufthavne verden over.

At St Theresa, inviterer vi dig til at være en del af denne store mulighed. Vores Airline Business program giver de studerende med dynamiske og moderniserede kurser, der holder trit med de stadigt skiftende behov i luftfartsindustrien.

Finjusteres ved flyselskab brancheeksperter, at programmet er designet til at forberede de studerende med at få væsentlige forretningsmæssige færdigheder sammen med virkelige flyselskab-relaterede praksisser, der er nødvendige for en succesfuld karriere i flyselskabet erhverv.... [-]

Thailand Nakhon Nayok
June 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Stamford International University

Interesseret i den glamourøse og spændende verden af ​​international rejse? Stamfords Airline Business Management-program dækker alt fra 0 til 40.000 fod. ... [+]

Oversigt

Interesseret i den glamourøse og spændende verden af ​​international rejse? Stamfords Airline Business Management-program dækker alt fra 0 til 40.000 fod.

Dynamisk

Programmet forbereder dig fuldt ud for luftfartsindustriens tre hovedområder: ground management, service og teknologi.

Interaktiv

Du vil interagere med luftfartsselskaber og industrieksperter, der giver et dybt indblik i virkelige forretningsmiljøer.

Job-klar

Du vil tage et praktikophold med store internationale og indenlandske flyselskaber med praktisk erfaring og on-the-job træning. Du vil blive behandlet som fuldtidsansatte, under en professionel besætning vejledning. Du vil være klar til at arbejde og være fuldt forberedt på alle områder inden for luftfartsindustrien.... [-]

Thailand Bangkok Hua Hin
November 2019
Engelsk
Fuldtid
42 måneder
på universitet
Læs mere på dansk