Filter
Erhvervsledelse
Thailand Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Business Administration (BBA) grad tildeles studerende, der afslutter en fire fuldtidsansatte årig uddannelse studie på et universitet. Emnerne for koncentration undersøgt for denne grad er relateret til en verden af ​​erhvervslivet.

Mange af de emner der indgår i handlen luftfart med design og fremstilling fly, men der er også områder, der fokuserer på lufttrafikken og de miljømæssige konsekvenser af fly og andre luftfartøjer. Generel luftfart kan også adskilles i borgerlig og militær luftfart.

Thailand, officielt Kongeriget Thailand, tidligere kendt som Siam, er et land beliggende i centrum af Indokina-halvøen i det sydøstlige Asien. Thailand 's strande og øer tiltrække millioner af besøgende hvert år fra hele verden. Enhver med en fire-årig grad kan få beskæftigelse som en engelsk lærer i Thailand.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

2 Resultater i Luftfart, Thailand

St. Theresa International College

Speed ​​of kommunikation og vækst er nogle af de vigtigste konkurrencefordele i den internationale forretningsverden. Således er det meget vigtigt, at internationale erhv ... [+]

Speed ​​of kommunikation og vækst er nogle af de vigtigste konkurrencefordele i den internationale forretningsverden. Således er det meget vigtigt, at internationale erhvervsledere er i stand til at pendle rundt om i verden inden for korte perioder. Dette har uundgåeligt påvirket succes flybranchen, med over 2000 flyselskaber i over 3700 lufthavne verden over.

At St Theresa, inviterer vi dig til at være en del af denne store mulighed. Vores Airline Business program giver de studerende med dynamiske og moderniserede kurser, der holder trit med de stadigt skiftende behov i luftfartsindustrien.

Finjusteres ved flyselskab brancheeksperter, at programmet er designet til at forberede de studerende med at få væsentlige forretningsmæssige færdigheder sammen med virkelige flyselskab-relaterede praksisser, der er nødvendige for en succesfuld karriere i flyselskabet erhverv.... [-]

Thailand Nakhon Nayok
June 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Stamford International University

Interesseret i den glamourøse og spændende verden af ​​international rejse? Stamfords Airline Business Management-program dækker alt fra 0 til 40.000 fod. ... [+]

Oversigt

Interesseret i den glamourøse og spændende verden af ​​international rejse? Stamfords Airline Business Management-program dækker alt fra 0 til 40.000 fod.

Dynamisk

Programmet forbereder dig fuldt ud for luftfartsindustriens tre hovedområder: ground management, service og teknologi.

Interaktiv

Du vil interagere med luftfartsselskaber og industrieksperter, der giver et dybt indblik i virkelige forretningsmiljøer.

Job-klar

Du vil tage et praktikophold med store internationale og indenlandske flyselskaber med praktisk erfaring og on-the-job træning. Du vil blive behandlet som fuldtidsansatte, under en professionel besætning vejledning. Du vil være klar til at arbejde og være fuldt forberedt på alle områder inden for luftfartsindustrien.... [-]

Thailand Bangkok Hua Hin
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
42 måneder
på universitet
Læs mere på dansk