Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Malta.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Malta tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en akademisk betegnelse skænket Studerende, der fuldføre omkring fire år på fuld tid kursusaktiviteter i en virksomhed og handel-relaterede program. BBA'er er kendt for at øge deres karrieremuligheder.

Malta er et sydeuropæisk land i Middelhavet 80 km syd for Sicilien og 333 km nord for Libyen. Malta dækker lidt over 316 km ², hvilket gør det til et af verdens 's mindste og tættest befolkede lande.

Universiteter for bachelorgrad i Malta. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Malta her.

Læs mere

Bachelor of Business Administration in Entrepreneurship

United Campus Malta
på universitet Fuldtid 42 måneder September 2018 Malta St. Julian

[+]

Studerende betragtes ikke som elever, men iværksættere, skaber deres eget virkelige firma og lærer at lede det.

I begyndelsen af ​​studieprocessen opstilles der en læringsaftale mellem eleven, holdvirksomheden og deres træner. Endvidere vil de multikulturelle, selvstyrede teams arbejde med at starte i et innovativt engelsktalende miljø.

Vi lever i en verden med hurtig forandring, der kræver mennesker med en høj grad af initiativ og modet til at være forstyrrende.

Innovative tilgange til kurset omfatter:

skabe en start med de andre unge internationale iværksættere mulighed for netværk med erhvervslivet lære ved at gøre arbejder på egen hånd trænere ikke professorer internationale, multikulturelle hold ikke klasseværelser nærhed til markedet holistisk udvikling af færdigheder og kompetencer fokusere på autonomi, kreativitet, dialog og følelse af samfund ... [-]

BSc Business Administration

St Martin’s Institute of Information Technology
på universitet Fuldtid September 2018 Malta Hamrun

Institut for Økonomi og Ledelse på St. Martin s tilbyder en portefølje af bachelor business grader, kendt som "Bachelor in Business Administration", eller BBA.De grader tilbydes i [+]

BSc Business Administration

&nbsp

Institut for Økonomi og Ledelse på St. Martin s tilbyder en portefølje af bachelor business grader, kendt som "Bachelor in Business Administration", eller BBA. De grader tilbydes i samarbejde med University of London, en af ​​de førende universiteter i Europa og en verdensklasse føderation af 19 professionshøjskoler.

Hvem er det til? Denne grad er designet til en bred vifte af studerende, herunder dem, der: • Hvis du ønsker at opnå en grad af internationalt format;

• Hvis du ønsker at få en systematisk forståelse af ledelse-relaterede problemer, og konceptuelle redskaber til at analysere og vurdere ledelse; ... [-]