Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Mauritius.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Mauritius tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En BBA, også kendt som en Bachelor of Business Administration, er en akademisk præstation, der angiver færdigheder inden for business og handel. De fleste BBA programmer tager omkring tre eller fire år at fuldføre.

Mauritius, officielt Republikken Mauritius er en østat i Det Indiske Ocean omkring 2.000 kilometer fra den sydøstlige kyst af det afrikanske kontinent.

Universiteter for bachelorgrad i Mauritius. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Mauritius her.

Læs mere

ESSEC Global BBA Bachelor Of Business Administration

ESSEC Business School
på universitet Fuldtid 4 år September 2018 Mauritius Port Louis

ESSEC Global BBA: erhverve viden om alle de grundlæggende principper i ledelsen som marketing, økonomi, økonomi, lov og produktiv adfærd. Åbn dine internationale horisonter med kurser om geopolitik, international handel mv. [+]

År 1 og 2Du kan vælge, om programmet skal startes på vores ESSEC frankrigskampus, ESSEC Asia-Pacific campus (Singapore) eller ESSEC Afrika-Atlanterhavskampusen (Marokko).

Kurser

Kurser undervises udelukkende på engelsk på Asien-Stillehavs-campus, på fransk på Atlanterhavet-Afrika campus, og på engelsk eller på fransk på campus i Frankrig. De dækker det samme emne med et stærkt fokus på det geografiske miljø.

At erhverve viden i alle ledelsens grundlæggende principper, såsom marketing, økonomi, økonomi, lov, produktiv adfærd mv .;Åbn dine internationale horisonter med kurser om geopolitik, international handel mv.Bliv virkelig flersproget ved at lære 3 sprog: Fransk og engelsk er obligatoriske fremmedsprog for ikke-modersmålspersonale.... [-]