Filter
Erhvervsledelse
Mauritius Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Mauritius tilbyder bachelorer programmer.

Optjening en Bachelor of Business Administration (BBA) involverer indskrive i et fuldtidsstudium for handel eller forretning. De fleste universiteter kræver fire års fuld tid klasser til at kvalificere sig til en Bachelor of Business Administration grad.

Mauritius er en ø nation, vil denne afrikanske nation tilbyde dig det bedste øjeblik, mens du studerer på universitetet. Strandene i Mauritius og kystnære liv i landet er bare betagende. Du vil leve en afslappende liv og nyde at studere i enten University of Mauritius eller of Technology.

Universiteter for bachelorgrad i Mauritius. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Mauritius her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

ESSEC Business School

ESSEC Global BBA: erhverve viden om alle de grundlæggende principper i ledelsen som marketing, økonomi, økonomi, lov og produktiv adfærd. Åbn dine internationale horisont ... [+]

År 1 og 2Du kan vælge, om programmet skal startes på vores ESSEC frankrigskampus, ESSEC Asia-Pacific campus (Singapore) eller ESSEC Afrika-Atlanterhavskampusen (Marokko).

Kurser

Kurser undervises udelukkende på engelsk på Asien-Stillehavs-campus, på fransk på Atlanterhavet-Afrika campus, og på engelsk eller på fransk på campus i Frankrig. De dækker det samme emne med et stærkt fokus på det geografiske miljø.

At erhverve viden i alle ledelsens grundlæggende principper, såsom marketing, økonomi, økonomi, lov, produktiv adfærd mv .;Åbn dine internationale horisonter med kurser om geopolitik, international handel mv.Bliv virkelig flersproget ved at lære 3 sprog: Fransk og engelsk er obligatoriske fremmedsprog for ikke-modersmålspersonale.... [-]
Mauritius Port Louis
September 2019
Engelsk,Fransk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
YKBS LTD

Bachelor of Business Administration er en bacheloruddannelse, der giver et overblik over ledelsespraksis i en national og international sammenhæng. Programmet udvikler en ... [+]

Programbeskrivelse

Bachelor of Business Administration er en bacheloruddannelse, der giver et overblik over ledelsespraksis i en national og international sammenhæng. Programmet udvikler en konceptuel forståelse af ledelsesproblemer, teorier og tilgange til at gøre en karriere i ledelsen.

Kursusarbejdet er designet til at give den studerende viden og færdigheder til at anvende principperne og praksis og ledelse i en reel arbejdskontekst. Et sekundært formål er at tilvejebringe en bekvem og hensigtsmæssig avenue til erhvervsøkonomiske studier og i sidste ende få fuld beskæftigelse for studerende, der kommer direkte ud af skolen.

Mindste varighed

3 år

NQF niveau

National Qualifications Framework Level 7 (360 point)... [-]

Mauritius Vacoas-Phoenix
August 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk