Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) er en akademisk præstation fremvisning af en elev 's afslutning af forskellige business kurser. I løbet af de fire års studier tager en studerende klasser med hensyn til erhvervslivet, herunder dem, der vedrører en bestemt koncentration.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Mellemamerika er den centrale geografiske region of the Americas. Det er den sydligste, Isthmian del af det nordamerikanske kontinent, der forbinder med Sydamerika på den sydøstlige.

Læs mere

Bachelor Of Science I Business Administration

University College Of The Caribbean
Online Fuldtid Deltid 4 - 5 år September 2018 Jamaica Kingston + 1 mere

Programmet i Business Administration giver et bredt overblik over organisatoriske ledelse og giver de studerende teoretisk og praktisk viden. [+]

Bachelor of Science i Business Administration

Programmet i Business Administration giver et bredt overblik over organisatoriske ledelse og giver de studerende teoretisk og praktisk viden inden for områder som organisatorisk adfærd, industri-og medarbejderforhold, produktion og drift ledelse, strategisk ledelse og små iværksætteri. Dette program vil gøre det muligt kandidater til at opfylde kravene til en bred vifte af para-faglig karrierevalg beskæftigelse og dermed bidrage til bæredygtigheden af ​​forretningsenheder.

[-]

Hospitality Management, Bachelor's Degree

Monroe College
Online Fuldtid 4 år January 2019 USA New Rochelle Saint Lucia Gras Islet Bronx + 3 mere

[+]

CINYs bachelor i Hospitality Management program giver eleverne den omfattende viden og færdigheder, der er nødvendige for ledende stillinger i hospitalsbranchen.

HP-310 - Salg og markedsføring for hoteller og restauranter 3

Generel uddannelse og beslægtede kurser

- - Åben valgfag 15

EN- - Engelsk Valgfrit 3 Credits 3

EN-109 - Brevskrivning 3

EN-110 - Sammensætning og litteratur 3

EN-205 - Erhvervsskrivning 3

IT-115 - Elektronisk regneark 3

IT-118 - Integrerede Business Applications 3

LA- - Liberal Arts Elective 12

LA-122 - Kommunikationsgrundlag 3

MA-115 - MA-115 Kvantitativ begrundelse 3

MA-135 - Statistiske applikationer... [-]