Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Pakistan.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Pakistan tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En studerende tjener en Bachelor of Business Administration (BBA) grad efter at de fuldføre de nødvendige undersøgelser vedrørende erhvervslivet og handel. Det tager normalt fire år på fuld tid indskrivning for at tjene denne form for grad.

Pakistan, officielt Den Islamiske Republik Pakistan, er et suverænt land i Sydasien. Med en befolkning på over 180 millioner mennesker, er det den sjette mest folkerige land i verden.

Den tredje største by i Pakistan, er Faisalabad kendt som den industrielle centrum. Dette sted har nogle af de top notch universiteter i Pakistan såsom University of Faisalabad. Dette sted giver meget avancerede uddannelseskurser og uddannelser inden for landbrug og humaniora.

Universiteter for bachelorgrad i Pakistan. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Pakistan her.

Læs mere

Bachelor Of Business Administration

Riphah International University
på universitet Fuldtid 4 år April 2019 Pakistan Islamabad Lahore Faisalabad Rawalpindi + 3 mere

BBA grad sigter mod at forbedre din forståelse af erhvervslivet samtidig udvikle analytiske og evaluerende færdigheder. Du vil blive introduceret til de nyeste forretningskoncepter og ledelse teknikker. [+]

BBA grad har til formål at forbedre din forståelse af erhvervslivet samtidig udvikle analytiske og evaluerende færdigheder. Du vil blive introduceret til de nyeste forretningskoncepter og ledelse teknikker. Fire år BBA programmer i Riphah International University initieres at give de studerende viden, færdigheder og holdninger, som vil hjælpe dem med at beign deres karriere overalt i verden, og at sikre, at de vil have den uddannelse for at opfylde deres mål og blive ledere i deres eget område. For at opnå dette, at programmet giver de studerende en bred og grundig viden om de vigtigste elementer i organisationens ledelse og nuværende omfattende analyse af ledelsesteori og praksis. I denne sammenhæng, de studerende blive fortrolig med både den teoretiske baggrund og de praktiske teknikker til Business Administration.... [-]