Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Pakistan.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Pakistan tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

For at tjene en Bachelor of Business Administration (BBA), må man typisk tilmelde sig en fuldtidsstudium på fire år og koncentrere sig om et bestemt område i erhvervslivet eller handel. Generelle kurser vedrørende erhvervslivet fungerer som base af BBA uddannelser.

Pakistan er hjemsted for Indus-dalen civilisation, som er blandt de ældste i verden. Engelsk er det officielle sprog, der anvendes i alle statslige og de fleste uddannelses-og forretningsenheder, og er også forstået og talt på forskellige niveauer af kompetence ved mange mennesker omkring Pakistan, især de øverste klasser og folk, der har gået gennem højere uddannelsesniveauer, og de bosat i de større byer.

Den smukke hovedstad i Pakistan, er Islamabad er kendt for sin state of the art universiteter som International Islamic University og Quaid-i-Azam University, Islamabad. Disse institutioner er nogle af de bedste universiteter i Pakistan. Derfor er de værdige steder at erhverve uddannelse af høj kvalitet.

Universiteter for bachelorgrad i Pakistan. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Pakistan her.

Læs mere

Bachelor Of Business Administration

Riphah International University
på universitet Fuldtid 4 år April 2018 Pakistan Islamabad Lahore Faisalabad Rawalpindi + 3 mere

BBA grad sigter mod at forbedre din forståelse af erhvervslivet samtidig udvikle analytiske og evaluerende færdigheder. Du vil blive introduceret til de nyeste forretningskoncepter og ledelse teknikker. [+]

BBA grad har til formål at forbedre din forståelse af erhvervslivet samtidig udvikle analytiske og evaluerende færdigheder. Du vil blive introduceret til de nyeste forretningskoncepter og ledelse teknikker. Fire år BBA programmer i Riphah International University initieres at give de studerende viden, færdigheder og holdninger, som vil hjælpe dem med at beign deres karriere overalt i verden, og at sikre, at de vil have den uddannelse for at opfylde deres mål og blive ledere i deres eget område. For at opnå dette, at programmet giver de studerende en bred og grundig viden om de vigtigste elementer i organisationens ledelse og nuværende omfattende analyse af ledelsesteori og praksis. I denne sammenhæng, de studerende blive fortrolig med både den teoretiske baggrund og de praktiske teknikker til Business Administration.... [-]