Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Filippinerne.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Filippinerne tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En BBA, også kendt som en Bachelor of Business Administration, er en akademisk præstation, der angiver færdigheder inden for business og handel. De fleste BBA programmer tager omkring tre eller fire år at fuldføre.

Mange elsker de gode mennesker i Filippinerne og deres livsstil. Studere også her kunne hjælpe dig med at lære blander sig med den kultur af de mennesker, som du forpligter din universitetsuddannelse i Local College University, State University og College eller University of Filippinerne. Filippinerne er den tredje største engelsktalende land i verden, der vil gøre tingene lettere for internationale studerende.

Quezon City tiltrækker turister med en stor hastighed. Bortset fra andre faciliteter byen har flere store uddannelsesinstitutioner, blandt dem to mest berømte institutioner er Ateneo de Manila Universitet og University of the Philippines Diliman. Disse tilbyder uddannelse af høj kvalitet i et kreativt miljø.

Universiteter for bachelorgrad i Filippinerne. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Filippinerne her.

Læs mere

Bachelor Of Science I Business Administration (BBA)

Miriam College
på universitet Fuldtid November 2018 Filippinerne Bangalore

Programmet sigter mod at omdanne de studerende til professionelle karriere specialister og beslutningstagere i virksomhedernes verden, der er udstyret med de rette værdier og viden om de forskellige forretningsmæssige principper. [+]

Bachelor of Science i Business Administration (BBA)

Programmet sigter mod at omdanne de studerende til professionelle karriere specialister og beslutningstagere i virksomhedernes verden, der er udstyret med de rette værdier og viden om de forskellige forretningsmæssige principper. De forskellige store selskaber tilbydes, vil hjælpe med at forberede dem godt til en karriere inden for området.

Financial og Investeringer Management-programmet giver de studerende med et stærkt fundament i business management, mens honing deres viden i løbende finansielle ledelsespraksis og investments.It er designet til at forberede dem til at blive: (1) virksomhedernes og / eller ikke-virksomhedernes finansielle specialister / ledere , og (2) personlig og / eller virksomhedens investeringer analytikere / specialister / ledere.... [-]