Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Filippinerne.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Filippinerne tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) grad tildeles studerende, der afslutter en fire fuldtidsansatte årig uddannelse studie på et universitet. Emnerne for koncentration undersøgt for denne grad er relateret til en verden af ​​erhvervslivet.

Mange elsker de gode mennesker i Filippinerne og deres livsstil. Studere også her kunne hjælpe dig med at lære blander sig med den kultur af de mennesker, som du forpligter din universitetsuddannelse i Local College University, State University og College eller University of Filippinerne. Filippinerne er den tredje største engelsktalende land i verden, der vil gøre tingene lettere for internationale studerende.

Manila, hovedstaden og den næststørste by i landet, menes at være landet 's økonomiske, politiske, sociale og kulturelle centrum. På den anden side er byen en bolig til landets øverste skoler, videregående uddannelser skoler, universiteter og uddannelsescentre. Disse institutioner tilbyder overkommelige uddannelse til eleverne.

Universiteter for bachelorgrad i Filippinerne. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Filippinerne her.

Læs mere

Bachelor Of Science I Business Administration

Mapúa Institute of Technology
på universitet Fuldtid November 2018 Filippinerne Manila

Dette program er designet til at udstyre de studerende med de relevante attitude og færdigheder til at udmærke sig som erhvervsfolk [+]

Dette program er designet til at udstyre de studerende med de relevante attitude og færdigheder til at udmærke sig som erhvervsfolk og / eller iværksættere.

Studerende vil have et valg af to (2) numre til deres store: Marketing og generel ledelse.

Kandidater af programmet forventes at være dygtige til at søge forretningsmuligheder, til at styre opgaver og folk, og til at anvende kvantitative teknikker, der er nyttige i opnåelse af organisatoriske mål.

Mission

Den ETYSBM er engageret i udviklingen af ​​den studerende til at blive et instrument for vækst og udvikling i landet. MIT-YSBM skal finpudse de færdigheder og udvikle personlighed af de studerende, så de bliver agenter for positiv forandring i erhvervslivet og samfundet i øvrigt.... [-]