Filter
Erhvervsledelse
Filippinerne Manila Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Filippinerne tilbyder bachelorer programmer.

En BBA, også kendt som en Bachelor of Business Administration, er en akademisk præstation, der angiver færdigheder inden for business og handel. De fleste BBA programmer tager omkring tre eller fire år at fuldføre.

Filippinerne, officielt kendt som Republikken Filippinerne, er en suveræn stat i Sydøstasien i det vestlige Stillehav. Engelsk er et af de officielle sprog i Filippinerne og er en obligatorisk emne i alle skoler.

Manila, hovedstaden og den næststørste by i landet, menes at være landet 's økonomiske, politiske, sociale og kulturelle centrum. På den anden side er byen en bolig til landets øverste skoler, videregående uddannelser skoler, universiteter og uddannelsescentre. Disse institutioner tilbyder overkommelige uddannelse til eleverne.

Universiteter for bachelorgrad i Filippinerne. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Filippinerne her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Mapúa Institute of Technology

Dette program er designet til at udstyre de studerende med de relevante attitude og færdigheder til at udmærke sig som erhvervsfolk ... [+]

Dette program er designet til at udstyre de studerende med de relevante attitude og færdigheder til at udmærke sig som erhvervsfolk og / eller iværksættere.

Studerende vil have et valg af to (2) numre til deres store: Marketing og generel ledelse.

Kandidater af programmet forventes at være dygtige til at søge forretningsmuligheder, til at styre opgaver og folk, og til at anvende kvantitative teknikker, der er nyttige i opnåelse af organisatoriske mål.

Mission

Den ETYSBM er engageret i udviklingen af ​​den studerende til at blive et instrument for vækst og udvikling i landet. MIT-YSBM skal finpudse de færdigheder og udvikle personlighed af de studerende, så de bliver agenter for positiv forandring i erhvervslivet og samfundet i øvrigt.... [-]

Filippinerne Manila
November 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk