Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Filippinerne.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Filippinerne tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

For at tjene en Bachelor of Business Administration (BBA), må man typisk tilmelde sig en fuldtidsstudium på fire år og koncentrere sig om et bestemt område i erhvervslivet eller handel. Generelle kurser vedrørende erhvervslivet fungerer som base af BBA uddannelser.

Mange elsker de gode mennesker i Filippinerne og deres livsstil. Studere også her kunne hjælpe dig med at lære blander sig med den kultur af de mennesker, som du forpligter din universitetsuddannelse i Local College University, State University og College eller University of Filippinerne. Filippinerne er den tredje største engelsktalende land i verden, der vil gøre tingene lettere for internationale studerende.

Byen Taguig er en meget urbaniserede by og er en vigtig bolig, erhverv og industrielle centrum. Mange prestigefyldte internationale skoler såsom British School Manila, International School Manila, Manila japanske Skole, Den kinesiske International School Manila, Enderun Colleges og koreansk International School Filippinerne er baseret i denne by.

Universiteter for bachelorgrad i Filippinerne. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Filippinerne her.

Læs mere
I øjeblikket ingen programmer til at vise under BBA Kandidat Filippinerne Taguig. Prøv vores kategori BBA Filippinerne i stedet.

Search for similar programs here