Filter
Erhvervsledelse
Puerto Rico Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Puerto Rico tilbyder bachelorer programmer.

BBA er en forkortelse for Bachelor of Business Administration, som er en grad fortjent efter omkring fire års intensiv undersøgelse i områder relateret til erhvervslivet og handel. Vis variation blandt BBA programmer kan forventes.

Der er flere institutioner for videregående uddannelse placeret overalt Puerto Rico, med University of Puerto Rico er den ældste og største. Som område i USA, kan borgerne få adgang til yderligere muligheder for uddannelse.

Universiteter for bachelorgrad i Puerto Rico. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Puerto Rico her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Inter American University of Puerto Rico

Den Entrepreneurial og Managerial Development Program er designet til at give den studerende viden om de principper, der styrer den kommercielle udvikling af virksomheder ... [+]

Den Entrepreneurial og Managerial Development Program er designet til at give den studerende viden om de principper, der styrer den kommercielle udvikling af virksomheder og deres aktiviteter.

Bachelor i Business Administration Program med en større i Entrepreneurial og lederudvikling søger at forberede fagfolk med de færdigheder og kundskaber er nødvendige for at udforske selvstændig erhvervsvirksomhed som et realistisk alternativ i deres professionelle karriere eller til at besætte en stilling som business manager.

Den studerende præsenteres med de begreber, principper og grundlæggende praksis i de forskellige discipliner, der omfatter udvikling og administration af virksomheder og foretagsomhed, såsom: ledelse, iværksætterånd, regnskab, marketing, økonomi, finansiering, kvantitative metoder og menneskelige ressourcer.... [-]

Puerto Rico Aguadilla Pueblo Bajadero Barranquitas Bayamón Fajardo Guayama San Juan San Germán Ponce  + 6 Mere
August 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk