Filter
Erhvervsledelse
Rumænien Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Rumænien tilbyder bachelorer programmer.

En studerende tjener en Bachelor of Business Administration (BBA) grad efter at de fuldføre de nødvendige undersøgelser vedrørende erhvervslivet og handel. Det tager normalt fire år på fuld tid indskrivning for at tjene denne form for grad.

Rumænske universitetsuddannelser højt værdsat og anerkendt i og uden for Europa, laveste studieafgift og levende omkostninger i Europa. Rumænerne har en gammel og rig historie, især i hovedstaden Bukarest med sine 2 millioner mennesker. Internationale studerende er villige til at studere i Rumænien kan anvende enten til Ministeriet for Uddannelse og Forskning, eller til den valgte rumænske universitet, med henblik på at modtage Letter of Acceptance.

Universiteter for bachelorgrad i Rumænien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Rumænien her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI

I løbet af de 6 semestre, bachelorstuderende dækker de vigtigste emner, de har brug for at erhverve integrerede og komplekse færdigheder der kræves af en god mellemleder. ... [+]

I løbet af de 6 semestre, bachelorstuderende dækker de vigtigste emner, de har brug for at erhverve integrerede og komplekse færdigheder der kræves af en god mellemleder. Teori og praksis kombineres gennem interaktive læringsmetoder, case studies, og gennem praktik på 4. semester.

Emnerne løse forskellige områder: økonomi, informationsteknologi, matematik og statistik, erhvervsret, ledelse, markedsføring, regnskab, økonomi, og økonometri.

Adgangskrav

Forud for ansøgningen, skal EU og ikke-EU-kandidater har deres grad anerkendt af Undervisningsministeriet.

1. år ILE0047 Business Statistics ILE0003 General Management ILE0004 Lederskab ... [-]
Rumænien Cluj-Napoca
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

I det komplekse og komplicerede økonomiske miljø, hvor vi lever, er folk mere og mere parate til at forstå og udfordre de udfordringer, som enhver virksomhed står overfor ... [+]

Kurser med engelsk undervisning.

I det komplekse og komplicerede økonomiske miljø, hvor vi lever, er folk mere og mere parate til at forstå og udfordre de udfordringer, som enhver virksomhed står overfor. Evnen til at vurdere kontekster og at reagere på de transformationer, som enhver organisation er udsat for, er i stigende grad et instrument, der skal findes på alle kandidaternes liste over evner. Hvorvidt en sådan kandidat har til hensigt at åbne en ny virksomhed eller arbejde for et eksisterende firma, er en erhvervsøkonomisk grad en forudsætning for uddannelse og udvikling af iværksætterfærdigheder. Forståelse af organisationens ledelse, hvordan denne beslutningsproces virker og hvordan man styrer aktiver af enhver art er kun nogle få af de elementer, som det foreslåede program foreslår at give deltagerne, hvilket gør deres chancer for at få en stilling arbejdsmarkedet til at vokse.... [-]

Rumænien Bucharest
September 2019
Rumænsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk