Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Spanien.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Spanien tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) er en akademisk præstation fremvisning af en elev 's afslutning af forskellige business kurser. I løbet af de fire års studier tager en studerende klasser med hensyn til erhvervslivet, herunder dem, der vedrører en bestemt koncentration.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Beliggende på bredden af ​​Middelhavet Seas er Marbella by. Det er en kommune i provinsen Malaga. Byen er et populært turistmål. Det har flere seværdigheder og museer. Marbella har over 100.000 indbyggere.

Universiteter for bachelorgrad i Spanien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Spanien her.

Læs mere

BBA Int. Hotel Mgmt

Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain
på universitet Fuldtid September 2018 Spanien Marbella

Bacheloruddannelsen i International Hotel Management forbereder de studerende til at komme ind i en verden af ​​gæstfrihed med en strategisk tilgang til erhvervslivet, klar til at lede og styre. [+]

. Den Bachelor i Business Administration i International Hotel Management forbereder eleverne til at komme ind i en verden af ​​gæstfrihed. Det kombinerer lyd teori og håndværk baseret læring (praktisk klasser) med professionelle praktikophold i branchen. I det sidste år, studerende tage en bred vifte af kurser for virksomhedsledelse, generelle uddannelser som valgfag, og specifikke kurser for deres specialisering spor. Additionaly, studerende tage en bred vifte af kurser for de generelle praksis business management i gæstfrihed. Specialiseringer BBA Program fokuserer på udvikling af færdigheder i analyse, evaluering og konceptualisering. Erfaring beskæftiger sig med en lang række ledelsesmæssige problemer, fra menneskelige ressourcer til beslutningsprocessen. Klasser omfatter: strategisk markedsføring, økonomistyring, udbytte og revenue management, performance management, HRM planlægning og udvikling og almen uddannelse fag. Specialisering emner er leveret i løbet af semestret 7. Baseret på personlige styrker og professionelle mål opdaget ved BBA i International Hotel Management / Hotel Management Diploma praktik, kan eleverne vælge BBA i International Hotel Management vej der passer til deres karriere mål og områder af interesse. - Strategisk Human Resources Management - Entreprenørskab og Små og mellemstore Enterprise Management - Resorts Management - Events Management Adgangskrav - BBA International Hotel Management 1) Alder - normalt 18 år og derover. Ansøgere kan være under denne alder, forudsat at de er 18 år gamle, når de starter deres første praktikophold. 2) Uddannelse - en studentereksamen eller tilsvarende. Studerende skal have gennemført (der støttes af et officielt certifikat / diplom) på mindst seks år (for diplomuddannelse) og mindst 7 år... [-]