Filter
Erhvervsledelse
Sri Lanka Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Sri Lanka tilbyder bachelorer programmer.

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en akademisk præstation skænket dem, der reelt gennemføre omkring tre eller fire års kursusaktiviteter i en given virksomhed-relaterede disciplin. BBA'er ofte øge deres karrieremuligheder og indtjeningspotentiale.

Selvom der er mange muligheder for videregående uddannelser i Sri Lanka, en god del af beboerne vælger ikke at deltage i disse institutioner. Selvom internationalt pres har hjulpet nogle i udvikling, er forslag til universitet ofte mødt med modstand fra lokalbefolkningen.

Universiteter for bachelorgrad i Sri Lanka. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Sri Lanka her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Hindustan University

BBA program er en 6 semester program. Kurset har en særskilt tilt mod forskellige ledelsesdiscipliner som forbereder eleverne til at tage op ledende stillinger indarbejde ... [+]

BBA Programmet er en 6 semester program. Kurset har en særskilt tilt mod forskellige ledelsesdiscipliner som forbereder eleverne til at tage op ledende stillinger indarbejde sektor og forbereder dem til at tage videregående studier i ledelse også.

Kurset er designet til at give kompetencer i grundlæggende ledelsesdisciplin som også give nødvendige færdigheder i problemløsning, beslutningstagning og lederskab i organisationer. Kurset har passende individer med moderne pensum der dækker områderne finansiering, markedsføring, menneskelige ressourcer, informationsteknologi, drift og international handel.

Studerende, der gennemfører kurset med succes kan se frem til en fremragende karriere i Corporate Sektor, Banking, og finansielle tjenesteydelser. Studerende med Bachelor of Business Administration er foretrukket af multinationale selskaber for deres indiske Operations. De kan også tage op kandidatuddannelsen i ledelse.... [-]

Sri Lanka Colombo
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk