Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Sverige.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Sverige tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En BBA eller Bachelor of Business Administration, er en akademisk præstation skænket dem, der reelt gennemføre omkring tre eller fire års kursusaktiviteter i en given virksomhed-relaterede disciplin. BBA'er ofte øge deres karrieremuligheder og indtjeningspotentiale.

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Universiteter for bachelorgrad i Sverige. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Sverige her.

Læs mere

Bachelor I Business Administration Og Statskundskab

Stockholm University - Stockholm Business School
på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Sverige Stockholm

Dette er et nyt program for studerende interesseret i at forfølge en international karriere i ledelse. Programmet kombinerer studiet af business administration med den for politisk videnskab. Du vil få kendskab til regnskab, marketing, ledelse og finansiering, samt af de vigtigste politiske system ... [+]

Bachelor i Business Administration og Statskundskab

Dette er et nyt program for studerende interesseret i at forfølge en international karriere i ledelse. Programmet kombinerer studiet af business administration med den for politisk videnskab. Du vil få kendskab til regnskab, marketing, ledelse og finansiering, samt af de vigtigste politiske systemer og teorier i statskundskab. Formålet med programmet er at forberede dig til arbejde i international business og organisationer i den offentlige sektor, eller i ikke-statslige organisationer.

Program oversigt De grundlæggende områder af business administration og statskundskab er dækket i de første fire semestre. Den tredje semester er et obligatorisk udlandsophold semester, hvor du studerer erhvervsøkonomi på en af ​​vores partner universiteter. Under den femte semester kan du forfølge dine egne undersøgelse interesser ved at vælge kurser i enhver akademisk emne. Alle studerende skriver en bachelor afhandling i business administration under den sjette og sidste semester og tildeles en bachelorgrad i business administration. Studerende, der vælger at studere statskundskab med en bachelor afhandling i løbet af femte semester vil også blive tildelt en bachelorgrad i statskundskab. Fremtidige muligheder... [-]