Søg her for bachelorer grader universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Thailand.

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Thailand tilbyder bachelorer programmer.

Kandidat

En Bachelor of Business Administration (BBA) grad tildeles studerende, der afslutter en fire fuldtidsansatte årig uddannelse studie på et universitet. Emnerne for koncentration undersøgt for denne grad er relateret til en verden af ​​erhvervslivet.

Thailand (ประเทศไทย), officielt Kongeriget Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) er et land i Sydøstasien med kyster på Andaman Hav og Golfen af ​​Thailand. Hovedstaden Bangkok er i starten af ​​mange besøgende 'ruter, og mens en moderne by, det har en rig kulturarv.

Chonburi Byen er en af ​​de centre for forskning især for de mennesker, der måtte ønske at fortsætte deres uddannelse til skibsførere og ph.d. grader. Denne by har ikke forskningsbaseret universitet, men det har flere højere forskningscentre.

Universiteter for bachelorgrad i Thailand. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Thailand her.

Læs mere

Bachelor Of Business Administration Fakultet Virksomhed

Asian University Thailand
på universitet Fuldtid 4 år June 2018 Thailand Chonburi Bangkok + 1 mere

Programmet omfatter en række særskilte, men indbyrdes forbundne forb. emner ', der hver bærer en udpeget Credit værdi. [+]

Bachelor of Business Administration Faculty of Business

&nbsp

Det mest unikke aspekt af business programmer på Asian University er erhvervspraktikken krav. Hver sommer, vil alle elever have mulighed for at erhverve den virkelige verden erhvervserfaring gennem en serie af 3-måneders praktikophold. For BBA studerende, er det første års praktik valgfri mens praktikpladser til den anden og tredje års studerende er obligatoriske. Alle fuldtids MBA-studerende er forpligtet til at foretage de praktikophold.

&nbsp

Tidligere har en række velrenommerede organisationer deltaget i asiatiske Universitets praktik-programmer.Asiatiske Universitetsstuderende haft mulighed for at arbejde på Capital Nomura (Thailand), General Mo-torer (Thailand), Hong Kong og Shanghai Banking Corporation (Thailand), Jardine Fleming Thanakom SE-papirer, Lowe Lintas and Partners, Procter & Gamble (Thailand) , Securities and Exchange Commission i Thailand, Børsen i Thailand, Tesco-Lotus, Thai Airways International, TMB Asset Management, og Total Access Communication (DTAC). Disse muligheder give de studerende en god og lærerig oplevelse i praktiske og funktionelle aspekter ved at arbejde i en rigtig virksomhed, organisation. ... [-]